Zo kan je nu deelnemen aan de Back 4 Blood open beta!

Article
donderdag, 12 augustus 2021 om 17:30
back 4 blood betaf1628780852
Nadat Turtle Rock Studios vorige week is gekomen met een closed beta, is het nu tijd voor een open beta van Back 4 Blood. Op deze manier kan je de co-op zombie game testen.

Back 4 Blood alvast even uittesten

Het is altijd handig om een game eerst goed te kunnen testen, voordat je de volle prijs betaald. Je weet immers niet altijd van tevoren of je genoeg plezier zal beleven aan een game. Ben je aan het twijfelen of je Back 4 Blood moet aanschaffen, dan is het nu een goed moment om dat te gaan testen.
Vorige week organiseerde ontwikkelaar Turtle Rock Studios namelijk een beta voor een paar gelukkigen en iedereen de game in de pre-order heeft staan, maar nu is het tijd voor een open beta. Iedereen die alvast een voorproefje wil krijgen van de co-op zombie-game, kan deelnemen aan de open beta van Back 4 Blood van 12 augustus tot en met 16 augustus.
back 4 bloodf1623840996

Open beta voor elk platform

Turtle Rock Studios limiteert de beta gelukkig niet alleen tot PC. Alle platformen waar de game op zal verschijnen, doet mee aan de beta. Wil je Back 4 Blood bijvoorbeeld gaan spelen op de PlayStation 5 of Xbox Series X, dan kan je nu je gang gaan. Hieronder leggen we per platform uit hoe je aan de beta kan deelnemen.
Steam (PC)
Epic Games Store (PC)
PlayStation 4
  • Open de PlayStation Store op de PlayStation 4
  • Zoek naar de Back 4 Blood Open Beta
  • Voeg de Open Beta toe aan je bibliotheek en download de game
PlayStation 5
  • Open de PlayStation Store op de PlayStation 5
  • Zoek naar de Back 4 Blood Open Beta
  • Voeg de Open Beta toe aan je bibliotheek en download de game
Xbox One
  • Open de Microsoft Store op de Xbox One
  • Zoek naar de Back 4 Blood Open Beta
  • Voeg de Open Beta toe aan je bibliotheek en download de game
Xbox Series X/S
  • Open de Microsoft Store op de Xbox Series X/S
  • Zoek naar de Back 4 Blood Open Beta
  • Voeg de Open Beta toe aan je bibliotheek en download de game
back 4 blood stinger minf1611146583

Samen zombies afslachten

Heb je de open beta voor Back 4 Blood gedownload, dan kan je vervolgens aan de slag met alle content die de tijdelijke test te bieden heeft. Zo zijn er vijf Cleaners om uit te kiezen, heb je toegang tot verschillende wapens om de levens van de ondoden mee te eindigen en kan je een eigen deck bouwen. Deze middelen kan je gebruiken in twee PvE-missies en twee PvP-missies. In de laatstgenoemde modus nemen vier spelers het als mensen op tegen vier spelers als speciale zombies - en natuurlijk een horde aan ondoden om ze te helpen.
Wil je samen met je vrienden spelen, maar gaan zij met de open beta aan de slag op een ander platform? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Back 4 Blood heeft namelijk ondersteuning voor cross-play én cross-gen en de open beta heeft die functies ook. Je kan dus samen spelen met wie je maar wil, ongeacht op welk platform ze de game hebben.
Nadat de beta voor Back 4 Blood ten einde komt 16 augustus, zal je nog even geduld moeten hebben voordat de game echt in de winkelschappen verschijnt. De release van de game staat namelijk gepland voor 12 oktober. Alle voortgang die je tijdens de open beta behaald zal overigens niet bewaard blijven voor de retail versie. Op release zal je gewoon weer vanaf start moeten beginnen.