Back 4 Blood beta haalt bijna 100.000 gelijktijdige spelers

News
maandag, 09 augustus 2021 om 17:30
back 4 bloodf1623840996
De zombie-game Back 4 Blood heeft afgelopen weekend haar eerste beta gehad en dat heeft veel spelers aangetrokken. Tijdens de beta speelden er bijna 100.000 spelers tegelijkertijd alleen al op Steam.
Fans van Left 4 Dead zitten al jaren te wachten op een nieuwe titel in de franchise, maar zoals bekend is Valve geen fan van derde delen in een franchise. Gelukkig werkt ontwikkelaar Turtle Rock Studios, dat ook de Left 4 Dead games heeft gemaakt, aan een spirituele opvolger in de vorm van Back 4 Blood.
De titel heeft afgelopen weekend haar eerste beta gehad voor alleen spelers die Back 4 Blood in de pre-order hebben staan of een code hebben gewonnen. Dat heeft meteen een horde aan spelers aangetrokken, want alleen al op Steam wist Back 4 Blood bijna 100.000 gelijktijdige spelers aan te trekken. Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. De spelersaantallen op andere platformen zijn niet bekend.

Nog een beta voor Back 4 Blood

Heb je de game nog niet kunnen uittesten afgelopen weekend, dan is er goed nieuws. Turtle Rock Studios organiseert namelijk van 12 tot en met 16 augustus nog een beta. Hierbij gaat het om een open beta, waar iedereen die geïnteresseerd is Back 4 Blood kan uitproberen. De verwachting is dan ook dat de spelersaantallen ver over de 100.000 heen gaan.
De release van Back 4 Blood vindt plaats op 12 oktober. Dan zal de co-op zombie-game uitkomen op PC, PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X en S sen Xbox One.

Populair Nieuws