Disney+ kondigt releasedatum voor nieuwe Home Alone film aan

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 9:00
De Home Alone franchise krijgt er binnenkort een nieuwe film bij. Disney+ heeft nu namelijk bekendgemaakt dat Home Sweet Home Alone in november op de streamingdienst verschijnt.
De Home Alone-films zijn voor velen de ideale manier om Kerstmis te vieren. Toen de eerste twee films met Macaulay Culkin in de hoofdrol verschenen in de jaren ‘90, werden ze al snel klassiekers die elke Kerst op televisie verschijnen. Daarna kwamen er nog eens drie films in de reeks, maar met steeds een andere cast en een stuk minder success. De laatste twee films verschenen dan ook alleen op TV en kwamen niet in de bioscoop.
Disney wil de franchise nu weer nieuw leven inblazen. Op 12 november verschijnt namelijk Home Sweet Home Alone op Disney+. Dat heeft de streamingdienst vandaag bekendgemaakt via Twitter. Home Sweet Home Alone zal in ieder geval verschijnen op Disney+, maar of de film ook in de bioscoop zal draaien is nog niet bekend.

Een grote cast voor de nieuwe Home Alone

Om de Home Alone-franchise weer groot te maken heeft Disney er niet alleen een special plekje voor op haar streamingdienst, de mediagigant heeft ook een grote cast voor de film opgetrommeld. De eenzame jongen in huis wordt deze keer gespeeld door Archie Yates, maar naast de jonge acteur zullen onder andere ook Rob Delaney, Ellie Kemper, Ally Maki en Aisling Bea verschijnen. Er is zelfs een cameo voor Macauley Culkin, die de rol van Kevin McCallister weer gaat spelen.
In Home Sweet Home Alone blijft Max Mercer (Yates), een stoute maar creatieve jongen, alleen achter in huis, terwijl zijn familie naar Japan is vertrokken voor vakantie. Wanneer een getrouwd koppel een zeer waardevol erfstuk uit het huis van de Mercers probeert te stelen, zal Max er alles aan moeten doen om ze buiten de deur te houden. En zoals we van de Home Alone-films gewend zijn, zal dat gepaard gaan met een aantal pijnlijke valstrikken.

Populair Nieuws