Verraadt GTA 6 'lek' meer focus op online gameplay?

  Rockstar heeft met GTA V een complete online wereld neergezet naast een enorme offline verhaalmodus. Terwijl we Grand Theft Auto V nog driftig online spelen dromen we al stiekem over GTA 6. Nu lijkt er een eerste GTA 6 lek te zijn betreffende de online situatie. Een GTA V-YouTuber heeft namelijk informatie van Rockstar India gekregen. Gaat de focus meer op online liggen in de game?

  Als we de GTA-YouTuber JeffTutorials mogen geloven wel. Hij heeft naar eigen zeggen info gekregen van niemand minder dan Rockstar India over GTA 6. De info die hij kreeg onthult dat de verhaallijn in de single-player een stuk korter wordt. In plaats daarvan zou de online modus verhalen gaan krijgen. Door middel van downloadbare content wordt dit vlak dan later nog uitgebreider.

  Plausibel?

  Gezien Rockstar de spotlight de laatste jaren voornamelijk op het online gedeelte van GTA V heeft liggen, is dit een plausibele wending voor een zesde deel. Of het daadwerkelijk zo is, is nog even afwachten. Rockstar zelf heeft nog geen woord losgelaten over GTA 6, dus voor nu is dit ook nog een gerucht. Neem de informatie dan ook met een korreltje zout.

  Wil je meer weten over GTA VI? Wij hebben al wat informatie die we over de komende Grand Theft Auto game hebben op een rij gezet voor je in ons GTA 6 release details artikel.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.