Het Mandalorian Baby Yoda speelgoed is nu al uitverkocht

News
donderdag, 09 januari 2020 om 16:59
babyyoda 580x375f1578098240
Disney doet goede zaken met The Mandalorian. De serie is razend populair. Dit komt voor ene deel door het Star Wars thema en omdat de serie gewoon leuk is om te volgen, maar er is nog een element waar de wereld helemaal verliefd op is. Baby Yoda is namelijk het schattigste Star Wars wezen ooit. Normaal zouden er al bergen aan speelgoed zijn voordat de serie begonnen was, maar nu is de voorverkoop pas begonnen. Alleen als je op jacht bent naar Baby Yoda speelgoed grijp je mis. (Bijna) Alles is al uitverkocht voordat het in de schappen ligt.
The Mandalorian trapte Disney+ af met een geweldige eerste serie. Niet alleen was er lekker veel actie te zien, maar ook werd het schattigste wezen ooit geïntroduceerd. Baby Yoda heeft onze harten veroverd en is niet meer weg te denken. Disney vervolgt de hype door speelgoed rondom het kleine groene wezentje uit te brengen. Maar dat is dus al uitverkocht voordat het uitgebracht is.
Dat het speelgoed al weg is, is behoorlijk opmerkelijk gezien het speelgoed nog gemaakt moet worden en naar verwachting pas eind dit jaar geleverd wordt. Nu is er ook niet heel veel speelgoed om uit te kiezen. Er kan een pluche Baby Yoda van Hasbro gekocht worden en een tweetal figuren van het personage. Zowel de knuffel als de het 6.5 inch figuur is niet meer te krijgen omdat de vraag veel te groot bleek en Hasbro dit niet bij kan benen met de productie. De enige optie is momenteel om een kleinere variant van Baby Yoda te bestellen. Naar verwachting zal deze ook heel snel uitverkocht zal zijn.

Moment van tweede levering aan Baby Yoda speelgoed onduidelijk

Producent Hasbropulse heeft de machines op volle toeren draaien om de bestellingen voor mei uit te leveren, maar voor fans van het wezentje die nog niks besteld hebben betekent het maar één ding. Zij zullen moeten wachten tot een tweede of derde levering. Een andere optie is als een ware Mandalorian op jacht gaan op handelssites afstruinen met als doel Baby Yoda speelgoed. De prijskaart zal er alleen niet mild zijn, gezien het feit dat deze lastig te krijgen zijn. In de tussentijd zal de hype rondom Baby Yoda speelgoed alleen maar groeien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties