10 Baby Yoda memes die je hart doen smelten

  The Mandalorian heeft het internet in vuur en vlam gezet met de introductie van misschien wel het schattigste wezen in de geschiedenis. We hebben het natuurlijk over Baby Yoda. Na vier afleveringen staat het internet vol met prachtige memes en foto's van deze toffe baby. Wij zetten 10 Baby Yoda memes voor je op een rijtje die je hart doen smelten.

  Disney+

  Een schattige strijd

  We trappen deze lijst met memes af met de foto die een definitief antwoord geeft op wie de schattigste in een universum hier ver, ver vandaan is. Baby Yoda mag dan wel niet kunnen praten, maar gelukkig kan het internet voor hem spreken. Hieronder de Baby Yoda meme:

  Waar men rondom de release van The Last Jedi massaal als een blok viel voor de Porgs, houden die kleine beestjes van Arch-To geen kaarsje in vergelijking met Baby Yoda. Vooral niet zodra de 50-jarige baby zijn Force-krachten gebruikt. Dan weet hij zelfs de Ewoks te overtreffen in een wedstrijdje schattig kijken!

  Prioriteiten

  Baby Yoda heeft ook een prima idee over wat zijn prioriteiten zijn in het leven. Dit laat hij in vele afleveringen goed zien en dat daar een meme over zou verschijnen was dan ook alleen een kwestie van tijd. Zoals je hierboven al kunt zien heeft Baby Yoda z'n prioriteiten perfect gesteld. Hij beschermt, valt aan en weet wanneer het tijd is voor een lekkere snack. Tenminste, een lekkere snack voor Yoda.

  Generatiekloof

  Dat het internet maar geen genoeg kan krijgen van Baby Yoda blijkt wel weer uit de bovenstaande meme. Daarin is te zien hoe een gesprek tussen Jedi Master Yoda en Baby Yoda er mogelijk uit zou zien. Er is mogelijk sprake van een kleine generatiekloof tussen de twee en dat zorgt voor puur goud. Al helemaal als Yoda zijn temperament verliest. Klik snel op de bovenstaande Twitter-post om de meme goed te zien!

  Kermit is vervangen

  Natuurlijk is het bekend dat Baby Yoda erg houdt van het eten van kikkers. Nu blijkt dit zowel letterlijk als figuurlijk te zijn. In The Mandalorian zien we Baby Yoda meerdere keren een kikker verorberen en in een nu al iconische scene stoot Baby Yoda Kermit de Kikker van zijn thee drinkende meme-troon.

  Een creatieve geest besloot namelijk om het kommetje soep van Baby Yoda te vervangen door het bekende glas Pickwick-thee dat vaak gepaard gaat met Kermit de Kikker. Het resultaat is natuurlijk fantastisch.

  Homer heeft een nieuwe taak

  Iedereen kent The Simpsons en is bekend met de stomiteiten van Homer Simpson. Toch is er een aflevering in de 30-jarige serie waarin Homer de emotionele snaar van iedere kijker weet te raken. In aflevering 13 van seizoen 6, And Maggie Makes Three, zien we de reden waarom Homer dagelijks naar zijn werk gaat, namleijk voor zijn dochter Maggie.

  Het internet heeft besloten dat Homer nu om een nieuwe reden naar zijn werk gaat. Die reden is, je raadt het al, Baby Yoda. De foto's van Maggie die in Homers kantoor hangen zijn vervangen door foto's van Baby Yoda en eigenlijk zijn we het compleet met het internet eens. Je hebt het leven voor Baby Yoda en het leven na Baby Yoda. Deze schattigheid vergeet je namelijk nooit meer.

  Zelfs Brooklyn Nine-Nine past op Baby Yoda

  Sinds de kleine bal van schattigheid het internet heeft overgenomen, is unaniem besloten dat Baby Yoda en zijn schattigheid beschermd moeten worden. Er is geen twijfel over mogelijk en dat al na de baby slechts enkele minuten te hebben gezien. De boverstaande meme, afkomstig uit Brooklyn Nine-Nine, legt dat ook precies het plan van aanpak uit betreffende hoe goed deze baby beschermd moet worden.

  View this post on Instagram

  Amazing

  A post shared by Let’s All Laugh Together (@thegeniusjoker) on

  Snugger is hij niet

  Natuurlijk nemen we het Baby Yoda niet kwalijk dat hij nog niet precies weet hoe de wereld in elkaar steekt. We vergeven Baby Yoda gelijk en dat heeft een goede reden. Wanneer iemand je zo lief aankijkt als op de bovenstaande meme, smelt je hart gelijk als sneeuw voor de zon!

  De perfecte baby?

  Alle schattigheid heeft baby-haters zelfs weten te bekeren. Mogelijk heeft dit met een specifiek moment te maken uit de serie, namelijk de gif die je hierboven kunt zien. Zoals je ziet heeft het fan-account BabyYodaBaby hier dan ook goed op ingespeeld en de taak op zich genomen om een stem te geven aan de Baby. Met een perfecte quote weet hij de gedachte van Yoda goed te vertalen en ook nog eens een schattig moment nog beter te maken.

  Het studentenleven

  Iedere student kan zich waarschijnlijk vinden in de bovenstaande meme. Het begin van elk schooljaar heb je het gevoel alsof je alles aankunt en het leven pas net begint. Vergelijk dat met het einde van je eerste periode en je hebt het gevoel alsof je al met een been in het graf staat.

  View this post on Instagram

  Over 21, I am.

  A post shared by Baby Yoda Memes (@babyyodamemes) on

  Niks onder de 18

  We sluiten deze lijst met Baby Yoda memes af met dit pareltje dat laat zien hoe zwaart het leven van Baby Yoda wel niet kan zijn. Ondanks dat hij al 50 jaar oud is, zou je het kleine ding geen pilsje geven in de kroeg. Gelukkig heeft Baby Yoda zijn ID-kaart altijd in de aanslag om alsnog te genieten van een goudgele rakker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.