Asus GX700 Showcase - De laptop getest onder extreme omstandigheden

Article
donderdag, 24 maart 2016 om 15:36
xgn google image
Dat de Asus GX700 een beest van een laptop is, dan kun je alleen al zien aan de specificaties van het apparaat. Maar wat gebeurt er als je de laptop onder ongebruikelijke omstandigheden test? Dat hebben wij voor je uitgezocht in deze Asus GX700 Showcase!
De Asus GX700 is een laptop met desktop prestaties, althans, dat zegt Asus. Maar natuurlijk kunnen we je dit beter zelf vertellen. Vandaar dat we de laptop dan ook onder extreme omstandigheden hebben getest. De ruimte waarin we met de laptop aan de slag zijn gegaan hebben we naar een iets meer dan aangename temperatuur gebracht, dit vindt een reguliere laptop met luchtkoeling meestal niet zo fijn.
Maar gelukkig is de Asus GX700 geen reguliere laptop met luchtkoeling. Bij het apparaat zit namelijk een speciaal docking station en is daarmee de eerste laptop ooit met waterkoeling. Dit zou moeten betekenen dat de laptop niet oververhit raakt wanneer je deze onder hoge temperaturen gaat testen. Of dat ook daadwerkelijk zo is, zie je hierboven in de Asus GX700 showcase.

Asus GX700 showcase laat zien wat de laptop waard is

Voor de test hebben we Far Cry Primal gespeeld die de laptop met gemak op zestig frames per seconde weet te houden. Een uur lang aan de slag met dit spel is al geen straf, maar al helemaal niet als je met deze laptop aan de slag gaat. Om aan te tonen hoe warm het daadwerkelijk in de ruimte was hebben we er een bak met ijsblokjes naast gezet, zodat je met eigen ogen kunt zien dat het flink zweten geblazen was.
Aan het einde van deze Asus GX700 Showcase kun je zien of de laptop ook daadwerkelijk levert wat Asus belooft dat hij kan leveren. Oftewel, is de Asus GX700 ook echt een laptop met desktop prestaties? Bekijk het in de video boven dit artikel.

Populair Nieuws