Een Assassins Creed Origins season pass kopen? Dit krijg je allemaal!

  Met The Curse of the Pharaohs is een einde gekomen aan de zegetocht van Assassin’s Creed Origins. Alle grote dlc die gepland stond, is uitgekomen. Tijd om de balans op te maken. Hoe kun je een Assassins Creed Origins season pass kopen en wat krijg je ervoor?

  Assassin’s Creed Origins verraste vorig jaar vriend en vijand met een compleet andere setting, een nieuwe hoofdrolspeler en met een andere, frisse kijk op de manier van spelen. Het risico dat Ubisoft nam werd beloond: zowel de doorgewinterde fans als de critici kwamen superlatieven tekort om de klasse van Origins te onderschrijven.

  Ook onze Ralph Beentjes, zelfverklaard Assassin’s Creed expert, raakte in zijn Assassins Creed origins review niet uitgesproken over het fantastische Egypte waar hij tientallen uren rond heeft mogen dolen. Nu zijn we inmiddels een half jaar verder en is Origins zowaar nog beter en uitgebreider geworden, grotendeels dankzij de sterke inhoud die de Assassins Creed Origins season pass te bieden heeft. Dit is wat je er allemaal voor krijgt.

  Uitbreiding The Hidden Ones

  De eerste uitbreiding op Origins heet The Hidden Ones. Hier reist hoofdrolspeler Bayek af naar schiereiland Sinaï om het op te nemen tegen bloeddorstige Romeinen. Sinaï vormt een brug tussen Afrika en Azië en wordt beheerd door de Romeinen, maar een rebellerende factie hoopt, onder leiding van Bayek, hen te onttronen en de regio terug te claimen.

  Voor de spelers die maar geen genoeg kunnen krijgen van Origins, is The Hidden Ones verplichte kost, schreef onze recensent in zijn Assassins Creed Origins The Hidden Ones review. "Er is immers weinig veranderd ten opzichte van de hoofdgame en met een verhaal van negen tot tien uur haal je genoeg waarde uit de aankoopprijs.”

  Los is The Hidden Ones verkrijgbaar voor 10 euro.

  The Curse Of The Pharaos

  Het vervolg op The Hidden Ones en ongetwijfeld het paradepaardje van de Assassins Creed Origins season pass. In dit nieuwe avontuur ga je met Bayek op reis naar de wereldberoemde Oud-Egyptische stad Thebe, die natuurlijk in de Vallei der Koningen ligt, de plek waar veel overleden farao's begraven liggen en die inmiddels bijna helemaal leeggeroofd is door plunderaars.

  Onze Ralph had moeite om zijn enthousiasme enigszins te temperen in zijn Assassins Creed Origins Curse of the Pharaohs review. “Het verhaal neemt een zeer interessant en controversieel stukje geschiedenis onder de loep, heeft een paar prachtige verrassingen in petto voor de speler en brengt hem of haar bovendien op de mooiste plekken die Egypte te bieden heeft.”

  Leuk detail: beide uitbreidingen verhogen het maximale level, wat spelers in staat moet stellen om Bayek nog een beetje sterker te maken.

  Los is The Curse of the Pharaos verkrijgbaar voor 20 euro.

  Maak Bayek nog cooler

  De Assassins Creed Origins season pass ontgrendelt bij aanschaf twee grote voorwerppakketten. De eerste heet Romeins Centurion, waarbij Bayek zich kan kleden als een van de grootste krijgers van Julius Caesar. Met twee vlijmscherpe wapens, een schild en een paard waant Bayek zich als een echte Romeinse soldaat.

  Het andere pakket is van een totaal andere orde. Hiermee kleedt Bayek zich volledig in de stijl van Horus, de Egyptische God van de Lucht. Ook mag hij zijn reis voortzetten op Apophis, een unieke kameel die naar de slangendemon genoemd is. Verder krijgt Bayek twee nieuwe bogen en een schild van het allerbeste soort. De Goden kunnen niet anders dan trots zijn.

  Los zijn deze Item Packs verkrijgbaar voor 7 euro.

  Exclusieve voorwerpen

  Ja, bovengenoemde uitbreidingspakketten en Item Packs kun je ook losstaand aanschaffen, maar krijg je ook nog iets extra’s als je een Assassins Creed Origins season pass aanschaft? Jazeker! Maak kennis met de Calamity Blade, een legendarisch wapen, gegraveerd met gouden symbolen, waarmee je vijanden vaak met één klap naar het hiernamaals kunt sturen.

  Ten slotte krijgen kopers nog 500 Helix punten, de premiumvaluta in de game. Je kunt deze gebruiken om cosmetische of tijdbesparende voorwerpen te kopen in de online store. Nodig? Ach nee. Mooi meegenomen? Zeker weten!

  Hoe kan ik een Assassins Creed Origins season pass kopen?

  De Assassins Creed Origins Season Pass kost los 40 euro en is via de Xbox Live Marketplace of de PSN Store aan te schaffen. PC-bezitters kunnen via externe partijen ook aan een season pass komen, en dat voor een voordelige prijs. Zo biedt de betrouwbare site Livekaarten.nl een Assassins Creed Origins season pass voor 31 euro te koop aan. Dat scheelt je toch bijna een tientje.

  En oja! Heb je destijds een Assassins Creed Origins Gold Edition op de kop getikt? Dan ben je in feite al een trotse eigenaar van de season pass. Veel plezier!

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.