De vijf beste powerbanks - De superhelden zonder cape

Article
zondag, 25 maart 2018 om 12:03
de vijf beste powerbanks de superhelden zonder cape 127264
Met een heerlijke zomervakantie in het hoofd en een 100% opgeladen telefoon ga je de lange reis aan. Na twee à drie uur schrik je alleen al, ineens heb je nog maar 40%. Daarom zijn dit de beste powerbanks voor jullie. De superheld zonder cape, die je (vaak) zonder enige moeite in je broekzak kunt doen.
In dit lijstje nemen we verschillende aspecten mee. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar de prijs-kwaliteitverhouding

5. iWalk Chic Powerbank - 64,99 euro

Op nummer vijf van beste powerbanks staat de iWalk Chic, meteen één van de duurdere varianten. Dit komt omdat de iWalk een capaciteit heeft van maar liefst 20.000 mAh (Milliampère-uur, de hoeveelheid energie. Hoe hoger, hoe langer de batterij van de powerbank meekan). Deze kracht gebruikt de iWalk Chic niet alleen voor het opladen van je telefoon of tablet.
Zo kun je met deze powerbank ook gerust je laptop opladen (als deze over USB C beschikt), terwijl er al een ander apparaat aanzit. Multifunctionaliteit staat dus voorop bij dit apparaat, die helaas niet in je broekzak past. Deze powerbank is namelijk 18,8 centimeter breed en 12,2 centimeter diep.
127696

4. Trust Urban Primo - 29,99

Voor het bedrag van 29,99 euro heb je al één van de beste powerbanks die je niet zal teleurstellen. De Trust Urban Primo beschikt over een capaciteit van 10.000 mAh en kan daarmee zo'n drie keer de gemiddelde telefoon mee opladen. Daarnaast heeft het apparaat een sterkte van 2,1 A (Ampère, hoe hoger de ampère hoe meer kracht en hoe sneller de powerbank je toestel op kan laden).
Een klein minpuntje van deze powerbank is dat hij vrij zwaar is. Met de afmeting van 6,3 x 13,8 x 2,2 is het een vrij groot apparaatje. Wellicht dat de gadget niet in je zak past, maar een plekje in je tas weet deze versie van de Trust Urban Primo zeker wel te veroveren.
Je kunt deze powerbank in verschillende versies verkrijgen. Wellicht dat je nog een andere Trust Urban Primo in dit lijstje tegenkomt!
127697

3. Anker Powercore - 59,99 euro

Op de derde plek staat weer een ietwat duurdere powerbank, namelijk de Anker Powercore. Voor 59,99 haal je deze in huis, maar dit geld is het apparaat zeker waard. Want met een capaciteit van 20.100 mAh kan iedereen onderweg zijn telefoon opladen, zonder dat de accu van de powerbank leegloopt.
Er kunnen dan ook twee mensen tegelijk hun telefoon opladen met de Anker Powercore. De ideale gadget dus voor jou en je eventuele reisgenoot. Daarnaast beschikt de powerbank over een stroomsterkte van 4,8 A, enorm hoog. En met de afmeting van 16,6 centimeter bij 5,8 centimeter past de powerbank in een grote zak, al zal het apparaatje waarschijnlijk wel wat uitsteken.
127698

2. SOLBANA - 24,95 euro

De SOLBANA, het schrijven van een naam in hoofdletters is iets kenmerkend. Deze powerbank komt namelijk bij de IKEA vandaan. De Zweedse woongigant weet zich met haar powerbank te manifesteren als één van de betere in het lijstje van beste powerbanks.
Deze powerbank van de IKEA is, als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding, precies wat je zoekt. Met een laadsnelheid van 2A en een capaciteit van 10.000 mAh laadt dit apparaat je telefoon zo'n drie keer op. Enige kleine minpuntje is dat de Solbana wat dikker is, waardoor hij alleen past in een ietwat ruimere broekzak.
Daarnaast krijgen leden van de IKEA Family ook nog eens korting op het product. Voor die mensen kost deze powerbank 17,95 euro.
127699 1

1. Trust Urban Primo - 34,99 euro

Ja, op nummer één van de beste powerbanks staat een andere versie van de Trust Urban Primo! Deze versie van de Trust Urban Primo heeft het gevecht van de beste powerbanks gewonnen en is op de eerste plek geëindigd. Voor een bedrag van 34,99 euro heb je met deze powerbank een apparaat in huis gehaald dat zijn werk meer dan goed doet.
Dit komt onder andere door de stroomsterkte van 2.1 A, waardoor je telefoon net even sneller oplaadt dan bij de modellen met een sterkte van 2.0 A. Daarnaast heeft de Trust Urban Primo een capaciteit van 12.500 mAh, waardoor de powerbank langer mee gaat met één accu. Dit is dan ook het grote verschil met de nummer vier van dit lijstje, de andere Trust Urban Primo.
Tot slot past de Trust Urban Primo ook nog eens in je broekzak. Met een afmeting van 6,3 centimeter bij 13,8 centimeter moet dit geen problemen opleveren.

Dit waren de beste powerbanks!

Dit waren ze dan: de helden zonder cape. Met deze vijf powerbanks zit je hoe dan ook goed. Op zoek naar meer tech? Kijk dan eens naar de tofste gadgets van 2017, of alle tech termen uitgelegd.

Populair Nieuws