Assassin's Creed Odyssey locaties - Mooie kiekjes

Article
zaterdag, 08 september 2018 om 9:21
assassins creed odyssey locaties mooie kiekjes 137317
Assassin’s Creed Odyssey is nu al een genot voor het oog. Wanneer de game daadwerkelijk in de schappen ligt, wil je deze Assassin’s Creed Odyssey locaties dan ook zeker bezoeken. Ga jij ze allemaal opzoeken?
Dit zijn de locaties die in de game maar zo extra speciaal kunnen worden met een missie of simpelweg vanwege de historische waarde. Het zijn bekende locaties uit Griekenland die je zomaar zou kunnen bezoeken als je het vliegtuig pakt. We snappen natuurlijk ook dat je misschien goedkoper uit bent als je wacht tot 5 oktober wanneer Assassin's Creed Odyssey uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

5. Meteora

De eerste van de Assassin’s Creed Odyssey locaties die je moet gaan bezoeken is Meteora en die plek zul je snel herkennen. Het is een locatie die zich op het vasteland van Griekenland bevindt en is te herkennen aan de kegelachtige bergen. In de game is de kans klein dat er al kloosters bovenop te vinden zijn, want die kwamen er pas in de 14e eeuw.
Toen werden er namelijk allerlei kloosters geplaatst door de heilige Athanasios Meteoritis, de eerste georganiseerde kloostergemeenschap. In Odyssey krijg je misschien wel de mogelijkheid om de plaats te bezoeken nog voordat de kloosters er stonden en anders is het natuurlijk nog steeds een goed uitzichtpunt om een deel van de map te kunnen bekijken. Je kunt de bergen in ieder geval niet missen.
137318

4. Knossos Kreta

De volgende locatie op deze lijst met Assassin’s Creed Odyssey locaties die we willen zien is de hoofdstad van Kreta, Knossos. Deze plek heeft de stad verdiend toen het de eerste en grootste stad van heel Europa werd zo’n 6000 jaar voor Christus. De stad is gelegen zoals je al zou verwachten op het eiland Kreta, in het zuiden van Griekenland.
Tegenwoordig zijn er alleen nog maar restanten te vinden van deze oude stad, maar in de game hebben we dus de kans om dat vanuit een ander perspectief te bekijken. Een perspectief van hoe de stad er ongeveer uitzag toen deze nog bestond. We kunnen het ons op het moment alleen nog maar inbeelden, want het paleis van koning Minos moet wel erg groot geweest zijn als hiervan nu nog steeds restanten te zien zijn.
137319

3. Olympia

Natuurlijk kunnen we Olympia niet van het lijstje met Assassin’s Creed Odyssey locaties laten ontbreken. Het is immers één van de beroemdste plaatsen in heel Griekenland en met goede reden. In de Griekse oudheid was het namelijk de plek waar sportwedstrijden gehouden werden en de plaats waaraan de Olympische Spelen haar naam te danken heeft.
Olympia is gelegen in het westen van Griekenland en kent vele belangrijke bouwwerken. Zo staan daar nu nog restanten van een oude tempel die aan Hera gewijd is en staat hier de tempel die aan Zeus Olympios gewijd was. Er zijn natuurlijk nog vele andere imposante kunsten te vinden in Olympia, maar die moet je maar gaan bezoeken in de game.
137320

2. Delphi

Meteora is niet de enige locatie die op het vaste land van Griekenland te vinden is die we als één van de Assassin’s Creeds locaties willen zien. Een bezoekje brengen aan het Delphi lijkt ons namelijk niet mis. Middenin Griekenland gelegen, wordt het Delphi gezien als de godsspraak van Apollo, de Griekse God van het licht.
In de Griekse geschiedenis staat het Delphi bekend als het grootste geestelijke en religieuze centrum van Griekenland. De locatie was befaamd vanwege de autoriteit die de plek uitstraalde en kent verschillende verhalen van hoe het ontstaan is. Het is in ieder geval een locatie met een flinke geschiedenis die we zeker willen zien in de nieuwe game.
137321

1. Akropolis Athene

Zoals de titel van deze Assassin’s Creed Odyssey locatie al doet vermoeden ligt Akropolis in Athene. Het is namelijk een berg van 156 meter die de plek het hoogste punt van de stad maakt. Dat is ook niet zo gek, want het is de enige berg die midden in Athene te vinden is.
Boven op de berg zijn allerlei tempels te vinden die gewijd zijn aan de verschillende Griekse goden. Natuurlijk is er ook één gewijd aan de godin Athene, aangezien dit een belangrijke godin is in de Griekse mythologie. Het feit dat de één van de collector’s edities van Assassin’s Creed Odyssey veel overeenkomsten kent met een gebouw dat op de Akropolis te vinden is (het Parthenon) doet ons vermoeden dat deze locatie zeker één van de Assassin’s Creed Odyssey locaties wordt en die willen we zeker bezoeken.

Ga jij naar deze Assassin’s Creed Odyssey locaties?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze Assassin’s Creed Odyssey locaties kunnen bezoeken. De game belooft er wonderschoon uit te zien, waardoor de locaties alleen maar spectaculairder lijken te worden. Assassin’s Creed Odyssey komt op 5 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.