Assassin's Creed Odyssey werd tijdens de Ubisoft E3 persconferentie onthuld en komt later dit jaar nog uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 5 oktober kunnen spelers aan de slag met de nieuwe game, maar daarvoor moeten gamers wel tussen drie speciale edities kiezen.

Assassin's Creed Odyssey - Medusa Edition

Assassin's Creed Odyssey edities - Ubisoft

In de Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition zit een scala aan fysieke en digitale content. Naast de fysieke versie van de game kun je je handen laten wapperen tijdens het uitpakken van het Fallen Gorgon standbeeld dat in deze editie zit. Verder kun je je ogen de kost geven aan het 64-pagina tellende Art Book en de handgetekende wereldkaart. Als laatste krijg je ook de soundtrack van de game.

De digitale content biedt een extra missie, genaamd 'De Blinde Koning'. In deze missie ontmoet je een geheimzinnige reiziger met een belangrijk verleden, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk ook het Kronos-pakket zodat je jezelf met betere gear kunt uitrusten. Als laatste krijg je ook een tijdelijke XP-boost en een tijdelijke drachmen-boost.

De Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition is hier te koop bij bol.com.

Assassin's Creed Odyssey - Spartan Edition

Assassin's Creed Odyssey edities - Ubisoft

In de Assassin's Creed Odyssey Spartan Edition zit nog meer fysieke en digitale content dan in de Medusa Edition. Natuurlijk krijg je een fysieke versie van de game maar daar blijf het niet bij, want je krijgt ook 'The Spartan Leap'. Verder krijg je een steelbook van de game, het 64-pagina tellende Art Book en de handgetekende wereldkaart. Als laatste krijg je ook een exclusieve lithografie.

Als digitale content bevat de Season Pass van de game, de extra missie, genaamd 'De Blinde Koning' en het Kronos-pakket. Daarnaast krijg je ook nog het Nachtheraut-pakket om je gear nog beter te maken en met het Steenbok-zeepakket krijg je voordelen op de open wateren. Als laatste krijg je ook een tijdelijke XP-boost en een tijdelijke drachmen-boost.

De Spartan Edition is exclusief te krijgen in de Ubi Store voor € 169,99.

Assassin's Creed Odyssey - Pantheon Edition

Assassin's Creed Odyssey edities - Ubisoft

In de Assassin's Creed Odyssey Pantheon Edition zit het meeste van alle speciale edities. Natuurlijk krijg je een fysieke versie van de game maar daar blijf het niet bij, want je krijgt ook het Nemesis Diorama. Verder krijg je ook de steelbook, het 64-pagina tellende Art Book, de handgetekende wereldkaart en de exclusieve lithografie.

De digitale content bevat de Season Pass van de game, de extra missie, 'De Blinde Koning' en het Kronos-pakket. Ook zit het Nachtheraut-pakket en het Steenbok-zeepakket in deze editie. Als laatste krijg je ook een tijdelijke XP-boost en een tijdelijke drachmen-boost.

Ook de Pantheon Edition is exclusief te krijgen in de Ubi Store voor € 249,99.

Assassin's Creed Odyssey Collector's Editions pre order prijzen

De prijzen van de verschillende speciale edities verschillen dus flink, waarbij de Medusa Editie 109,99 euro gaat kosten. De Spartan Editie gaat je 169,99 euro kosten en de Pantheon Editie zal je het meeste kosten met een prijskaartje van 239,99 euro.

Mocht je niet zo zijn van speciale edities, is de game ook zonder al dit pracht en praal te koop. De game komt op 5 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.