Apex Legends loot boxes zijn aanwezig maar geven geen voordelen

  We hebben de nieuwe game Apex Legends gespeeld en vinden ook hier de loot boxes terug die al in vele games zitten. Wat kan je verwachten van deze loot boxes, moet je veel geld gaan investeren of kan je de loot boxes ook verkrijgen met in-game currency. Wij leggen het voor je uit.

  Hoe werken de Loot Boxes in Apex Legends?

  Het irritante aan loot boxes is vaak dat je zoveel van dezelfde items krijgt. In Apex Legends heeft Respawn dit aangepakt door te zorgen dat je geen duplicaten krijgt van eerder verkregen items.

  Wat ook zeker is, is dat je in elke loot box minimaal één rare item krijgt. Het is dus niet het geval dat je in één loot box alleen regular items krijgt. Verder krijg je gegarandeerd één Legendary item per 30 loot boxes die je open hebt gemaakt.

  Loot box

  Cosmetische karakterveranderingen

  Lootboxes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het beeld van menig game. Apex Legends is geen uitzondering, maar waar loot boxes bij de meeste games ook échte voordelen geven is het bij Apex Legends toch iets anders.

  Apex Legends loot boxes systeem is compleet cosmetisch en geeft geen voordelen op ander spelers. De loot die je uit de loot boxes krijgt kan je voor een aantal dingen gebruiken:

  • Character skins: Voor elk karakter zijn er op het moment 40 skins, die zich uitrekken over een aantal skin tiers: Legendary, Epic, Rare en Regular.
  • weapon skins: Ook zijn er voor alle wapens 40 skins, die zich uitrekken over een aantal skin tiers: Legendary, epic, rare en regular.
  • Character finishers: Er zijn speciale melee kill animaties te verkrijgen voor elk karakter.
  • Character banners: De playercards van spelers zijn te veranderen met verschillende frames, poses, badges en stat trackers.
  • Character quips: Dit zijn dialogen voor elke verschillende legend die uitgepsroken kunnen worden bij verschillende situaties.

  Opengemaakte loot box

  Verschillende game valuta

  Om bepaalde karakters of skins te kunnen kopen heeft Respawn een aantal currency's aan zijn game toegevoegd. Er zijn drie verschillende currency's die verkrijgbaar zijn en die alle drie een ander doel hebben.

  • Apex Coins: Deze currency is alleen te verkrijgen door echt geld om te wisselen voor Apex Coins. Je gebruikt deze voor het kopen van cosmetische items, nieuwe Legends en om Apex Packs te kopen.
  • Legend Tokens: Deze currency verkrijg je door XP te verzamelen en je karakter te levelen. Deze currency kan worden gebruikt om nieuwe character en weapon skins te verkrijgen en om de mogelijkheid te geven om Legendary wapens en character skins een ander kleurtje te geven. Ook kan je met deze currency nieuwe Legends (ook wel Karakters) kopen.
  • Crafting Materials: Deze items verkrijg je uit Apex Packs en kunnen worden gebruikt om Legend en weapon skins te kopen.

  Overzicht van menu

  Het kopen van een Legend met Apex Coins gaat je 750 Coins kosten wat uitkomt op €7,50. Heb je geen zin om echt geld uit te geven, dan gaat een nieuwe Legend je 12,000 Legend Tokens kosten.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.