Er zijn allerlei Apex Legends gameplay tips en tricks die we je kunnen geven, maar in plaats van een heel boekwerk geven we je er vijf. Met deze vijf tips kun je gemakkelijker winnen in de eerste rondes. Het begin kan altijd wat onwennig zijn, dus is het slim om wat goede voorbereidingen treffen.

5. Speel met een squad

De Apex Legends gameplay richt zich op het spelen in groepen van drie op een dodelijk speelterrein waarin je met 60 spelers tegelijk speelt. Jouw doel is om de laatste groep te zijn die nog in leven is en dat gaat een stukje makkelijker als je in een squad speelt. Kies dus je twee beste maten uit en zorg dat ze een beetje ervaring hebben met gamen om de concurrentie af te maken.

Om het spelen gemakkelijk te maken, is het verstandig om via voice chat te werken zodat je gemakkelijk kunt communiceren. Op deze manier kun je als een dodelijke groep soldaten te werk gaan en je al snel een weg banen naar de top. Zorg er wel voor dat er een duidelijke (en tactische) leider is die de groep aanstuurt, want anders wordt het al snel een chaos.