5 beste Call of Duty Black Ops Cold War Beta wapens

  De Call Of Duty Black Ops Cold War Beta is gearriveerd. In deze toevoeging aan de bekende shooterreeks zijn er verschillende nieuwe wapens te vinden. Dit zijn een paar van de beste wapens die je in de Call of Duty Black Ops Cold War Beta moet gaan gebruiken!

  Type 63

  De Type 63 zou wel de lekkerste marksman rifle in Call Of Duty kunnen zijn. Deze variant schiet snel het lood uit haar magazijn en de kogels komen hard aan bij de vijand. Je moet er misschien even aan wennen, maar zodra je er mee leert spelen, knal je de vijand met slechts drie of vier kogels neer. Met een magazijn van 25 kogels schiet je zeker een paar spelers af voordat je hoeft te herladen.

  Natuurlijk kan je er ook een scope opzetten en verschillende upgrades aan het wapen toevoegen, zodat je nog accurater en dodelijker schiet. Als je niet goed bent in het gebruiken van snipers, maar toch met een wapen wil schieten waarmee je ook spelers van ver weg kunt knallen, is dit het geweer voor jou!

  XM4

  Dit wapen is een beetje te vergelijken met de M4 Carbine van Modern Warfare Remastered. Het is een automatisch machinegeweer dat met een hoge snelheid vijanden lood laat eten. Dit wapen heeft vrij weinig terugslag als je het vergelijkt met de AK-47 uit de Call of Duty Black Ops Cold War Beta, waardoor je spelers op zowel kleine als grotere afstanden kan afmaken.

  Daarnaast kan je ook snel sprinten met dit wapen en kan je met een nieuwe LED-scope vijanden nog accurater raken. Een goede plek waar je dit kan doen is op de Miami-map. Ondergetekende had een killstreak van drieëntwintig door alleen op het balkon te staan van een hotelkamer en mensen af te schieten. Dit is en zal waarschijnlijk één van de meest dodelijke wapens in Cold War zijn.

  LW3 – Tundra

  De ontwikkelaars hebben veel aangepast aan snipers in de Call of Duty Black Ops Cold War Beta vergeleken met de Alpha. Zo was dit wapen krachtiger in de Alpha met vrijwel alleen maar 1-shot kills. Nu moet je bepaalde lichaamsdelen raken om die flinke treffer te krijgen. Zo betekenen schoten aan het bovenlichaam vrijwel een directe dood en krijg je een hitmarker als je net eronder schiet.

  Toch maken die aanpassingen dit wapen niet slecht. Als je goed leert oefenen met deze sniper weet je vaak nog de goede schoten te krijgen die vijanden laat kukelen. De Tundra zal dan ook een beter wapen blijven dan de andere sniper in de game, want de Pellington is vaker geneigd om een hitmarker op je beeld neer te zetten.

  Gallo SA12

  Er is eigenlijk maar één ding te zeggen over deze shotgun. Wat schiet dit wapen snel. Als je in een gevecht raakt in een kleine ruimte en een andere speler deze shotgun gebruikt heb je meestal al verloren. Dit wapen schiet haar kogels snel achterelkaar waardoor je binnen een seconde het daglicht niet meer ziet.

  Wat deze shotgun nog krachtiger maakt is het hoge aantal schade die het toebrengt. Binnen twee of drie schoten ben je dood en je hebt een standaard magazijn van zeven kogels die met een rap tempo kogels uitspuugt. Ook kan je dit wapen gebruiken wanneer je wil, want je kan het als tweede wapen nemen. Pas dus goed op voor campers.

  Milano 821

  Dit wapen mag klein zijn, maar dat betekent niet dat een schattig stuk gereedschap is. De Milano is op elk vlak dodelijker dan de MP5. Het wapen schiet sneller, doet meer schade en je hebt minder terugslag. Dit kleine wapen maait je vijanden omver zonder erbij na te denken. Zelfs zonder nieuwe aanpassingen is dit een naar speeltje die een gemeen litteken achterlaat bij andere spelers.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.