Amazon Prime Day deals bekendgemaakt

  Amazon heeft voorafgaand aan Amazon Prime Day alvast een aantal deals bekendgemaakt die morgen bij de webwinkel verschijnen. Zo kun je tijdens het evenement deals verwachten van OnePlus, Acer en diverse games. Check hier nu snel alvast de korting die op een aantal producten gegeven zal worden.

  Amazon heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 8 één van de tech deals zal worden tijdens Amazon Prime Day. Op het vlaggenschip van de telefoonfabrikant is korting van maximaal 200 euro te vinden, terwijl de OnePlus 8 Pro met tot wel 150 euro korting gevonden kan worden. Toch blijft het daar niet bij. Op Acer laptops wordt bijvoorbeeld korting tot 20 procent gegeven op geselecteerde producten.

  Gamers kunnen zich daarnaast tegoed doen aan deals op geselecteerde games. Amazon verklapt dat er tot 35 procent korting gegeven wordt op een select aanbod van games. Voor DVD's geldt korting tot 30 procent. Welke titels er allemaal in de aanbieding gaan, blijft nog tot middernacht geheim.

  Amazon Prime Day 2020 details

  Amazon Prime Day 2020 heeft specifieke tijden waarop de 48 uur-durende koopjesjacht van start gaat. Dit jaar zijn dat onderstaande data:

  • Starttijd: Dinsdag 13 oktober 00.00 uur
  • Eindtijd: Woensdag 14 oktober 23.59 uur

  Tijdens het evenement wordt ook korting gegeven op producten van onder andere Bose, Philips en Logitech. Tijdens het evenement zijn deals niet altijd de volledige twee dagen geldig. Door middel van Lightning Deals worden namelijk ook tijdelijke aanbiedingen voorgeschoteld die slechts een uur geldig zijn. Het valt daarom aan te raden om de site constant in de gaten te houden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.