Alles wat we weten over Netflix’ Lupin seizoen 2

Article
donderdag, 04 februari 2021 om 17:00
lupin netflixf1612173055
De Netflix serie Lupin is in de afgelopen weken ongelofelijk populair geworden. De show die zich afspeelt op de mooiste plekken in Frankrijk neemt mensen mee op een ontzettend bijzonder en goed doordacht verhaal. In Lupin gebeurt nooit wat je verwacht dat er gaat gebeuren, maar ook niet wat je niet verwacht. Dit is wat we weten over seizoen 2 van deze populaire show.

Wat krijgen we te zien?

Net als in de eerste vijf afleveringen, zullen we in Lupin seizoen 2 ongetwijfeld weer een hoop meemaken. De vijfde aflevering eindigt met een behoorlijke cliffhanger, maar hierdoor kunnen we wel een aantal verwachtingen voor het tweede seizoen stellen.
Het gaat over een man genaamd Assane Diop. Toen hij nog jong was verloor hij zijn vader nadat hij de gevangenis in moest en zelfmoord pleegde. Assane gelooft niet dat zijn vader schuldig was en probeert tientallen jaren later zijn onschuld te bewijzen. Dit gaat natuurlijk niet zonder problemen, want er zijn corrupte mensen die hem tegen proberen te houden.
Aan het einde van het eerste seizoen wordt de zoon van Assane en zijn ex-vrouw Claire, Raoul, ontvoerd door een slechte man genaamd Leonard. Ook wordt Assane gevonden door een politieagent genaamd Guédira, die al een tijdje doorhad dat hij de tactieken van Arsène Lupin gebruikte. Wat de plannen van Guédira precies zijn is nog onduidelijk, want het lijkt er niet op dat hij Assane gaat arresteren. Wel weten we dat de missie van Lupin nog niet klaar is en er dus nog een hoop zal gebeuren.

Wie krijgen we te zien?

Natuurlijk zullen we in seizoen 2 van Lupin veel van dezelfde gezichten zien. Assane Diop zal natuurlijk weer terugkeren en hij wordt gespeeld door Omar Sy. Wellicht kenden een aantal van jullie hem al van Intouchables. Omar Sy lijkt gemaakt voor de rol, want hij speelt het tot dusver vlekkeloos. Ook Ludivine Sagnier zal ongetwijfeld terugkeren als Claire en hun zoontje Raoul, die gespeeld wordt door Etan Simon, zal waarschijnlijk een nog grotere rol gaan spelen in het tweede seizoen.
Natuurlijk zullen we nog een heleboel meer bekende gezichten gaan zien in de volgende afleveringen van lupin. Zo verwachten we de eerdergenoemde Guédira, gespeeld door Soufiane Guerrab, zeker terug in seizoen 2, waar ook hij waarschijnlijk een grotere rol zal gaan spelen.
omar syf1611928705

Wanneer krijgen we seizoen 2 te zien?

Lupin seizoen 2 zal een stuk sneller komen dan velen van ons verwacht hadden. Het tweede seizoen, dat waarschijnlijk opnieuw vijf afleveringen zal gaan krijgen, staat momenteel gepland voor een release in de zomer van 2021. Het zal dus niet al te lang meer wachten zijn voor de Lupin fans onder ons. Voor de mensen die Lupin nog niet gezien hebben is er ook nog meer dan genoeg tijd om het eerste seizoen te kijken.
Hebben jullie het eerste seizoen van Lupin gekeken? En wat verwachten jullie van seizoen 2? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws