Lupin acteur Omar Sy móést de rol wel spelen

News
vrijdag, 22 januari 2021 om 13:00
lupin netflixf1612173055
In Nederland zijn we momenteel allemaal in de ban van ‘Lupin’. De Franse Netflix serie neemt ons mee op het avontuur van de geniale Assane Diop, die op een enorm bijzondere manier zijn vaders onschuld wil bewijzen. De man die de hoofdrol speelt, Omar Sy, geeft aan dat hij deze rol heel erg graag wilde.
In een interview met The New York Times spreekt Omar Sy zich uit over wat Lupin voor mensen in Frankrijk betekent. Het is een personage uit een boekenserie van Maurice Leblanc. Sy vergelijkt Arsène Lupin met James Bond qua populariteit in Frankrijk en geeft aan dat dit personage spelen hem ontzettend aanspreekt.

Perfecte rol

Omar Sy geeft aan dat hij de rol van Arsène Lupin een droomrol vindt. Deze ongelofelijke slimmerik doet zich namelijk veel voor als verschillende personen. Als acteur speel je dus eigenlijk gewoon een hoop rollen door elkaar heen, wat volgens Sy perfect is. Het blijkt achteraf dan ook dat het een ontzettend goede match geweest is. Omary Sy lijkt gemaakt voor de rol van Assane Diop, wie in de serie Arsène Lupin nadoet als het ware. Hij speelt zowel zijn eigen personage geweldig, als de personages als wie hij zich in de serie voordoet.

Iets nieuws

Het is een hele nieuwe rol voor Omar Sy, wie aangeeft nog nooit zo’n soort vader gespeeld te hebben. In de show heeft hij een hoop verantwoordelijkheden en een hoop vragen. Dit is iets wat Omar Sy nooit eerder meemaakte. Wel speelde de acteur eerder grote rollen. Zo kan je hem onder andere kennen uit Intouchables, waar hij Driss speelt. Ook speelde hij de hoofdrol als Samuel in Demain tout commence
Hebben jullie Lupin al gekeken? En zo ja, wat vinden jullie er tot nu toe van?

Populair Nieuws