XGN wenst iedereen een fijne Koningsdag!

Article
vrijdag, 27 april 2018 om 8:00
xgn wenst iedereen een fijne koningsdag 130446 1
Elk jaar staat er één dag speciaal in het teken van onze Koning. We hebben het natuurlijk over Koningsdag en dus wensen we je alvast een fijne Koningsdag. Vandaag vieren we deze nationale feestdag en iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier.
Sommigen bezoeken een festival, anderen zingen in volle glorie de hele dag het Wilhelums in al zijn vijftien glorieuze coupletten. Laten we daar dan ook mee beginnen: Wilhelmus van Nassouwe, ben ik van... je snapt het wel.
Omdat wij natuurlijk niet willen dat de verveling gaat toeslaan, hebben we een aantal tips voor je zodat je bezig blijft op Koningsdag. Het weer mag dan wel wat beter worden, maar de tropische temperaturen van vorige week gaan we niet zien. Als je dus lekker binnen blijft, hebben we hier een paar (gratis) tips voor je:
  • Er gaat niets boven een dag lekker gamen waarbij je jezelf helemaal in de wereld kunt storten en gelukkig is God of War net een week uit op de PlayStation 4.
  • Als je God of War al uit hebt, hoeft dat geen probleem te zijn. Er is net een Detroit Become Human demo uitgekomen die je op verschillende manieren kunt spelen en die verschillende eindes oplevert. Dat klinkt als muziek in de oren voor iedereen die alle mogelijkheden wil weten.
  • Aangezien het een nationale feestdag is, kun je natuurlijk ook je vrienden uitnodigen voor een lekkere lokale co-opsessie. Met een paar potjes TowerFall Ascension, Mario Kart 8 Deluxe of Super Smash Bros for Wii U ben je de hele dag zoet.
  • Met twee spelers kun je makkelijk in een avond door A Way Out spelen. Zowel offline als online heb je de optie om verbonden te raken aan Leo en/of Vincent.
  • VR-headset bezitters kunnen zelfs naar buiten gaan zonder het huis te verlaten. Doe je headset op en ga lekker op avontuur met je favoriete VR-games.
  • Mocht gamen niet helemaal je ding zijn, kun je jezelf natuurlijk ook parkeren voor de televisie. Er zijn meer dan genoeg Netflix series op het moment en met een flinke bingewatch ben je de hele dag zoet.
  • Je kunt natuurlijk ook een leuke filmmarathon houden. We hebben niet voor niets de 10 beste Netflix films van dit moment voor je op een rij gezet.
  • We weten dat de tips bedoeld zijn zodat je je thuis niet hoeft te vervelen, maar een kleine film onder de naam Avengers: Infinity War is deze week ook uitgekomen. Misschien is het een idee om daarvoor toch maar even een bioscoop te bezoeken, maar als je twijfelt kun je natuurlijk ook eerst onze Avengers Infinity War review lezen.
  • Als we dan toch het huis verlaten kun je natuurlijk ook met je drone gaan rondvliegen en mooie oranje gekleurde mensen filmen.
  • Natuurlijk heeft niet iedereen een drone, dus is er ook de mogelijkheid om naar de rommelmarkt te gaan. Je vindt op Koningsdag vaak veel retro games en consoles. Die kun je voor een zacht prijsje zo meenemen.

Een fijne Koningsdag gewenst!

We hopen natuurlijk dat je een fijne Koningsdag hebt ongeacht wat je doet. Laat ons vooral weten wat je van plan bent om te gaan doen. Alvast een fijne Koningsdag en om het af te leren zingen we nog één keer: Wilhelmus van Nassouwe, ben...

Populair Nieuws