Wie is de beste Marvel schurk in het Marvel filmuniversum? [poll]

Article
donderdag, 26 april 2018 om 17:02
wie is de beste schurk in het marvel filmuniversum 130534
Avengers: Infinity War is eindelijk daar. De vraag is of er iemand is die schurk Thanos kan stoppen. Een goed moment om aan jullie te vragen wie de beste Marvel schurk is in het Marvel filmuniversum.
Als we het over de schurken hebben in het Marvel filmuniversum bedoelen we specifiek de MCU-schurken. De slechteriken uit de X-Men films en Deadpool doen dus niet mee. Er zijn met Avengers: Infinity War 19 films, dus er zijn genoeg schurken om uit te kiezen.

Beste Marvel schurk in het MCU

De vraag is nu dan ook wie de beste schurk in he Marvel filmuniversum is en voor het gemak hebben we ze ingedeeld per film. Als een film twee schurken had, rekenen we ze samen als de schurk van de film. Was de schurk gewoon angstaanjagend zoals Thanos of was de motivatie zoals die van Killmonger erg sterk? Jij bepaalt wie de beste schurk is.
Avengers: Infinity War is pas een dag uit in de bioscoop en wij hebben dan ook onze Avengers Infinity War review voor je klaar staan. Jordy was erg te spreken over de film. "Met een lach en een traan ervaar je hoe al deze iconische superhelden samen de strijd aangaan op het witte doek."

Populair Nieuws

Laatste Reacties