Reageer en Win - Disney Pixar Coco op Blu-ray en DVD

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Disney Pixar twee exemplaren van Coco weg, een DVD en een Blu-ray! Ook voegen wij Escape Room: The Game toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op de tv-serie Occupied seizoen 2. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Disney Pixar Coco op Blu-ray en DVD

  Deze week maken jullie 2 keer kans op het Disney Pixar's Coco op Blu-ray en DVD. Als je meedoet, geef dan onder dit artikel je voorkeursplatform aan. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Escape Room: The Game! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Disney Pixar Coco op Blu-ray en DVD.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.