XGN.nl wenst iedereen een fijne Hemelvaart!

Article
donderdag, 10 mei 2018 om 9:00
xgn wenst iedereen een fijne hemelvaart 131194 1
Op 10 mei is het weer Hemelvaart. Het is de dag waarop binnen het christendom de opvaring van Jezus Christus naar God wordt herdacht. Voor velen is het ook een vrije dag en daarom wensen we je alvast een fijne Hemelvaartsdag!
Om ervoor te zorgen dat je je niet verveeld op Hemelvaartsdag hebben we natuurlijk een aantal tips voor je. Je kunt natuurlijk naar buiten gaan, maar er is niets mis met binnen blijven zitten. Mocht je nou echt niets weten om te doen, kun je vooral deze tips aanhouden. Sommige tips zijn zelfs gratis, dus kun je kosteloos genieten!
  • Je kunt op je vrije dag natuurlijk Nintendo Labo in elkaar zetten. Lekker in het zonnetje knutselen met karton en vervolgens mini-games spelen. Binnenkort kun je in onze Nintendo Labo review lezen dat de techniek erg tof gebruikt is.
  • Fans van Fortnite kunnen met de vrije dag het geluk niet op, want er is net een nieuwe update gelanceerd die Thanos uit Avengers: Infinity War heeft toegevoegd aan het spel. De modus is maar tijdelijk, dus met een hele dag spelen kun je vaak genoeg Thanos zijn.
  • Op de Nintendo Switch kun je ook Donkey Kong Country Tropical Freeze spelen. Uit onze Donkey Kong Country Tropical Freeze review blijkt dat de game er geweldig uitziet en genoeg variatie biedt.
  • Je kunt de hele dag natuurlijk ook in de zon zitten en op je telefoon gamen. Dit kun je doen met de nieuwe Moto g6 die maandag is uitgekomen. Op deze telefoon kun je zeer goed Harry Potter Hogwarts Mystery spelen, ondanks dat je waarschijnlijk wel onze Harry Potter Hogwarts Mystery Energy tips nodig hebt om te genieten van dat spel.
  • Je kunt ook binnen op de bank een leuke film kijken en gelukkig ligt de 4K Blu-ray van Jumanji: Welcome to the Jungle dan ook voor je klaar. Rox liet in de Jumanji Welcome to the Jungle review weten dat de blu-ray verrassend leuk is.
  • Aangezien het heerlijk weer is met Hemelvaart is het ideale moment om te gaan barbecuen aangebroken. Wij hebben dan ook de vijf beste Barbecue apps voor je op een rijtje gezet, zodat het zeker een succes wordt.
  • Vanwege het mooie weer moeten sommigen wel oppassen voor hooikoorts en daarom hebben wij de beste gratis hooikoorts apps op een rijtje gezet. Hierdoor hoef je niet constant te niesen wanneer je bijvoorbeeld lekker aan het barbecuen bent.

Zo heb je een fijne Hemelvaart!

Uit onze tips blijkt maar weer dat er genoeg manieren zijn om een fijne Hemelvaart te hebben. We zijn benieuwd naar wat jij gaat doen met Hemelvaart en of je onze tips gebruikt. Laat het ons vooral weten in de reacties!