Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 4)

Article
zondag, 31 januari 2021 om 12:30
nswitch supermario3dworldandbowsersfury 37f1611668476
De eerste maand van het jaar zit er alweer op. Het is nog steeds koud en guur buiten en op straat is het veelal stil. Binnen gebeurt des te meer. Wij speelden weer wat uit, kochten een nieuwe game en keken ons weer suf. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Gekeken: Archenemy
Deze week kreeg ik de loodgieter van Nintendo weer onder de knoppen. Mario's 'nieuwe' avontuur op de Switch heb ik opgepakt en ik kroop al snel in een kattenpak. De game is als vanouds weer lekker kleurrijk en vermakelijk. Maar welke Mario game is dat eigenlijk niet? ik was dan ook vooral benieuwd naar Bowser's Fury, de nieuwe toevoeging op de game. Wat deze add on brengt kun je al enigszins lezen in mijn preview, maar ik kom hier uitgebreider op terug in de review binnenkort!
Daarnaast keek ik weer eens een film. Dit keer was Archenemy met Joe Manganiello aan de beurt. De film schetst een superheld zonder krachten die door een ongelukje op aarde terechtgekomen is. Het is een film waarvan ik over het algemeen gesmuld heb, maar waarvan ik nog steeds niet goed weet waarom al die gekke wendingen er nou in zitten. Voor de review kun je hier terecht!

Pepijn

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises
Tot mijn grote spijt had ik tot voorkort nog nooit The Dark Knight trilogie gekeken. Normaal gesproken ben ik eigenlijk niet zo van de superheldenfilms, maar op aandringen van een aantal vrienden ben ik de films toch maar gaan kijken. En eerlijk is eerlijk het waren echt steengoede films! In eerste instantie was ik alleen van plan om The Dark Knight te kijken, maar aangezien ik ‘s avonds toch nergens heen kan heb ik het er maar meteen goed van genomen.