7 toffe gadgets voor mannen en vrouwen die je moet hebben

Article
zaterdag, 12 september 2015 om 11:00
xgn google image
Wij leven in een tijdperk waar gadgets een grote rol spelen. Alles wordt steeds beter, geavanceerder en mooier gemaakt en het wordt steeds toegankelijker om gebruik te maken van verschillende gadgets. Wij hebben 7 toffe gadgets voor mannen en vrouwen die je moet hebben op een rijtje gezet.

iPhone 6

We beginnen met de iPhone 6. Het is bijna logisch dat de populaire telefoon in het lijstje wordt genoemd. De smartphone heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5. Zo maakt de camera een stuk scherpere foto’s dan de voorganger en bevatten minder ruis.
Een mooie, dunne smartphone met een lange batterijduur en een verfijnde bestuurbaarheid.

6. Google Chromecast

Voor wie er niet in bezit is van een smart tv, biedt de Chromecast uitkomst. Met gemak stream je filmpjes van Youtube en Netflix op een “domme” tv. Inmiddels zijn er een stuk meer apps compatible met het apparaat dan een aantal jaar geleden, dus er valt meer uit te halen.
Het allerleukste aan de gadget is dat hij voor een gadget relatief goedkoop is! Vanaf 35 euro heb je ‘m in huis.

5. Nest Cam

Met de Nest Cam kun je alles in de gaten houden wat er in je huis gebeurt als je zelf niet thuis bent. Altijd al benieuwd geweest wat je kat of hond aan het uitspoken is als jij niet in de buurt bent? Zet een Nestcam ergens in je huis neer en bekijk het live op je telefoon, waar je op dat moment ook uithangt!
Voor iets minder dan 200 euro haal je een Nest Cam in huis en voor 10 euro per maand kun je een abonnement afsluiten zodat je camera alles opslaat. Dit hoeft niet, mag wel. Als je geen abonnement neemt, dan kun je alsnog bewegingen van de laatste 24 uur terugzien. Ook leuk: maak eens een time lapse!
We recenseerden de cam en Maarten gaf het een 8 in zijn recensie.

4. Apple watch

Natuurlijk mag de Apple Watch niet ontbreken in het lijstje. De smartwatch is een gave toevoeging aan je allerdaagse gear. Als je de smartwatch van Apple op je pols hebt, merk je gauw genoeg wat de smartwatch kan.
Wanneer je even geen zin of tijd hebt om je mobiel erbij te pakken, ontvang je toch je notificaties op je horloge. Bovendien maakt de smartwatch je wakker met tikjes op je pols en geeft hij zo ook aan wanneer je teveel stilzit, als dat niet handig is?
Wat je er allemaal mee kan lees je in onze Apple Watch recensie. Rox omscheef het in ieder geval als een product waardoor je leven opeens weer een stukje simpeler wordt.

3. Divoom Voombox Outdoor

Wanneer je een liefhebber bent van muziek, zal deze gadget je vast wel eens van pas kunnen komen. De Divoom Voombox Outdoor is een portable speaker die gebruikt maakt van 5 uitgebalanceerde drivers, die ervoor zorgen dat je goed en hard geluid hebt, waar je ook bent! Diepe bass en zuivere mid- en high tonen. Lekker muziek luisteren bij elke outdoor activiteit, met deze stevige Bluetooth box!

2. Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 is een smartphone met zeer goede prestaties en is daarom een uitermate gebruiksvriendelijke telefoon. Het beeldscherm 5,1 inch beeldscherm heeft een quad hd resolutie, dat zorgt voor een haarscherpe beeldervaring. Wat betreft de snelheid scoort de Galaxy S6 ook zeer goed. Ook aan het plastic uiterlijk van de galaxy serie is een einde gekomen. Alle kunststof behuizing is vervangen door een metalen casing. Een toptelefoon, die er beter uitziet dan zijn voorgangers.

1. iPad Air 2

De welbekende ipad in een opvallend smalle uitvoering. De iPad Air 2 is enorm dun, slechts 6,1 millimeter. Maar naast dat het scherm veel dunner is, heeft hij ook een stuk scherper beeld dan de vorige. Met de iPad Air 2 is het mogelijk om te multitasken op je tablet, dit houdt in dat je 2 apps tegelijk kunt gebruiken. Het is een heerlijke lichtgewicht tablet die je overal mee kunt nemen en in één hand kunt vasthouden,
We beoordeelden de iPad Air 2 met een 9.5 in de recensie.