De 5 tofste pre-order bonussen van dit najaar

Article
vrijdag, 20 oktober 2017 om 11:34
xgn google image
Tegenwoordig krijg je bij elke nog te verschijnen game wel een extraatje om je overstag te halen om de game te pre-orderen. Soms zijn dit één of twee extra wapens, maar het kunnen ook hele missiepakketten zijn. Daarom zetten wij de vijf tofste pre-order bonussen voor games die dit najaar nog uitkomen op een rij.

Assassin’s Creed Origins – Secrets of the First Pyramids

In elke Assassin’s Creed steelt de historische setting de show. Zo mochten we in het verleden de oude gebouwen van Rome, Jeruzalem en Constantinopel verkennen. In Assassin’s Creed Origins duiken we het oude Egypte in en als er nou één plek is met historische waarde, is het Egypte wel.
Daarom is de pre-order bonus wanneer je Assassin’s Creed Origins nu al koopt een mooie. Je gaat namelijk de geheimen van de meest iconische gebouwen van Egypte ontdekken: de eerste piramides. Dat mag je doen op Mut Herti, een paard die je als één van de pre-order bonussen krijgt.
119982 4

Need for Speed Payback - Platinum Car Pack

Need for Speed Payback komt volgende maand pas uit, maar je kunt hem nu al pre-orderen. Maar wat krijg je eigenlijk voor pre-order bonussen bij die game?
Best wel een leuke! Namelijk de zogeheten Platinum Car Pack. In dit pakket zitten vijf gratis auto's waarmee je de wegen in Fortune Valley onveilig kunt maken. Dit zijn ze:
Als je dus een doorgewinterde autoverzamelaar bent, dan mag je deze pre order bonus van Need for Speed Payback eigenlijk niet missen.
119983 2

Wolfenstein 2: The New Colossus - The Freedom Chronicles

Amerika, 1961. De Nazi's hebben de Verenigde Staten volledig in hun greep. Jij bent BJ Blazkowics, een verzetstrijder, en moet de Verenigde Staten weer terug veroveren van de Duitsers.
Dat zou niet de eerste keer zijn dat een groepering dat probeert, want enkele jaren daarvoor was er al een kleine verzetsfactie die het Naziregime probeerde te laten vallen. In de pre-order bonus, genaamd The Freedom Chronicles, speel jij met deze verzetsfactie en moet je elke Nazi die je ziet een kopje kleiner maken. Zeker een toffe bonus voor wanneer je Wolfenstein 2 The New Colossus nu vooruitbesteld.
119984 1

Call of Duty WW2 - Meerdere extra's

Geen gloednieuwe missies, nieuwe personages of en waslijst aan nieuwe wapens krijg je bij de Call of Duty WW2 pre-order, maar meerdere kleine extra's!
Zo krijg je, wanneer je de beta gespeeld hebt, een unieke helm, calling card en embleem. Naast dat krijg je het Divisions Pack, die gebaseerd zijn op de vijf beschikbare divisies in Call of Duty WW2, en Nazi Zombie verflaagje voor op wapens en een klein voordeel in de multiplayer. Vooral het laatstgenoemde is interessant, want je krijgt een gratis unlock token voor wapens en je krijgt gedurende 4 uur meer XP dan andere spelers als je nu Call of Duty WW2 in de pre-order zet!
119986 1

Star Wars Battlefront 2 - The Last Jedi Heroes Pack

Het zou natuurlijk een onbenutte kans zijn geweest als Star Wars Battlefront 2 niet gekoppeld zou worden aan de nieuwe Star Wars: The Last Jedi film. Met The Last Jedi Heroes Pack wordt die link dan ook gelijk gezet.
Zo krijg je met een pre-order van Star Wars Battlefront 2 bij release direct toegang tot zes hero en starfighter Star Cards. Twee daarvan, Kylo Ren en Rey, zijn ook te zien in de aankomende film en krijgen daarmee ook allerlei extra's mee. Denk hierbij aan speciale outfits die ze gaan dragen en vette aanvallen die ze kunnen uitvoeren. Daarnaast is de vernieuwde Milenium Falcon, die in The Last Jedi te zien is, beschikbaar in Star Wars Battlefront 2.

Van welke pre-order bonussen loop jij warm?

Pre-orders, je doet het graag of je verafschuwd het. Weten deze (of andere) pre-order bonussen je over te halen om toch een game vooruit te bestellen? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws