Wolfenstein 2: The New Colossus

 • Wolfenstein 2: The New Colossus (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 27 oktober 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Wolfenstein 2: The New Colossus

Wolfenstein 2 is het nieuwste deel in de bekende shooter serie. De game werd tijdens de E3 2017 onthuld door Bethesda. Het spel komt eind 2017 uit.

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
27 oktober 2017
Franchise
Wolfenstein
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
MachineGames
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Full Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  22 augustus 2017 Stefan Stuursma 7 reacties
 • Naar deze gamescom 2017 games kijken jullie het meeste uit!

  Deze week staat Keulen dankzij gamescom even helemaal in het teken van de nieuwste games. Er zullen enorm veel toffe titels aanwezig zijn, daarom vroegen wij jullie afgelopen week naar welke gamescom 2017 games jullie het meest uitkijken. Jullie stemmen zijn geteld en de resultaten zijn te vinden in deze special!

  21 augustus 2017 Laura de Fluiter 11 reacties
 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Wolfenstein 2 gameplay walkthroughs uitgebracht

  Op het officiële YouTube kanaal Bethesda Softworks zijn beelden van Wolfenstein 2 gameplay uitgebracht. De beelden tonen meer dan een uur gameplay met verschillende missies en een boss battle. Bekijk de eerste 20 minuten aan gameplay bovenaan de pagina.

  2 augustus 2017 Diantha van Petegem
 • Wolfenstein 2 gameplay - Geen genade voor de nazi's

  Vorige week zijn wij bij Bethesda aan de slag gegaan met Wolfenstein 2: The New Colossus. De demo bestaat uit twee volledige levels, waarvan je de preview hier kunt lezen. Maar wij willen jullie natuurlijk niet onze Wolfenstein 2 gameplay onthouden, die je nu allemaal kunt bekijken.

  31 juli 2017 Ralph Beentjes