5 nieuwe Fortnite Modes die we willen zien

Article
woensdag, 11 april 2018 om 15:40
xgn google image
Jullie vermaken je vast genoeg met Fortnite Battle Royale, gezien de game nog steeds een groot succes is. Toch is er altijd ruimte voor verbetering, of in dit geval verandering. Dit zijn 5 nieuwe Fortnite modes die wij graag terugzien in de game!

Gun Game

Gun Game is een modus die al gebruikt wordt in andere shooters, maar dat betekent natuurlijk niet dat Fortnite dit niet kan overnemen. Deze modus houdt het volgende in: spelers beginnen met een wapen, meestal een pistool van de laagste klasse. Vervolgens krijgen spelers met elke kill een beter wapen in een vooraf bepaalde volgorde. Wie als eerste het laatste wapen in de lijst bereikt en daar een kill mee scoort, wint.
Deze modus verscheen voor het eerst in games als Counter Strike en Call of Duty; totaal andere games dan Fortnite, hoewel het in de context van de Battle Royale gameplay een leuke toevoeging zou zijn. Denk aan de standaard Battle Royale gameplay gemixt met Gun Game. Spelers beginnen met een simpele Pistol en werken zich langzaam omhoog naar betere wapens.
Dit zal ook het gehate campen tegen moeten gaan. Want in een bosje blijven zitten met een pistooltje, daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. Gun Game zou Fortnite dus wat actiever en spannender maken dan de normale Battle Royale of PvE modus.
129449

Bounty Hunters

Bij de woorden ‘Bounty Hunter’ schieten misschien beelden door je hoofd van de beroemde scene uit The Empire Strikes Back, waar een aantal premiejagers zich verzamelt op de brug van de Star Destroyer. Ineens heeft Bounty Hunter een hele gave betekenis.
Wat heeft dit met Fortnite te maken? Een Bounty Hunters modus zou als volgt te werk gaan. Je speelt de game als normaal, maar wanneer je een kill scoort krijg je een prijs (een ‘bounty’) op je naam staan. Bij elke kill groeit deze prijs en zal deze ook meer zichtbaar zijn voor alle andere spelers op de map. Hoe beter je speelt, hoe ‘beruchter’ je wordt en hoe groter jouw prijs wordt.
Dit zal games mogelijk wat dynamischer maken. Goede spelers worden wel meer belaagd door andere spelers, maar zij krijgen op hun beurt ook weer een kans om meer punten te scoren. Het enige nadeel is dat er nog niet echt een motivatie is om de persoon met de hoogste bounty te zijn in de context van de Battle Royale modus. Er zullen dus ook beloningen gegeven moeten worden voor de mensen die goed spelen en dus meer gezocht worden.
129450

One in the Chamber

Zoals de naam suggereert, is One in the Chamber een modus waarbij je slechts een pistool met één kogel krijgt. Is die kogel op, dan moet je overgaan tot een mêlee wapen. Bij het maken van een kill, ongeacht met wat voor wapen je dit doet, krijg je weer één enkele kogel in het magazijn. Natuurlijk liggen er geen andere wapens voor het oprapen.
Hier is slim omgaan met je kogel een prioriteit. Daarnaast zou het ook genoeg extra spanning aan de game toevoegen; als je een andere speler tegenkomt weet je niet of deze al een kogel verspilt heeft, er een voorraad van heeft opgebouwd of juist helemaal niets heeft. In een game waar mensen nog wel eens de neiging hebben om te campen zou dit de game mogelijk wat dynamischer maken
Zoals wat andere Fortnite Modes uit deze special is One in the Chamber niet origineel. Het verscheen eerder in verschillende Call of Duty titels.
129451

Building Maximum

Het neerzetten en bouwen van dingen is één van de dingen die Fortnite verschilt ten opzichte van alle andere Battle Royale-achtige games. Je bouwt muren, trappen en daken om je te beschermen tegen andere spelers. Je kan niet zonder! Materialen verzamelen voor bouwen is alleen heel makkelijk, wat er toe leidt dat het vaak iets te veel gebruikt wordt.
Daarom zou de Building Maximum modus een beperking opleggen van maximaal vijf onderdelen tegelijkertijd op het scherm. Zodra je het zesde onderdeel bouwt, verdwijnt de eerste die je gemaakt hebt. Hierdoor moet je wat beter nadenken over wat je precies plaatst- en waar. Denk aan spelers die aan het einde van een Battle Royale potje ergens hoog in de lucht op een paar platformen staan, zonder een weg naar beneden.
Met vijf onderdelen kan je net een klein huisje bouwen, meer dan dat ga je er niet uit krijgen. Je bent hierdoor dus meer bewust van wat je precies neerzet. Interessanter en spannender dus!
129452

Melee Only

No items, Fox only, Final Destination is een kreet die elke Super Smash Brothers Melee speler wel kent. De uitdrukking wordt vooral geassocieerd met beperkingen opleggen aan een game ontworpen met heel veel mogelijkheden. Niet iedereen is daar even blij mee. Waarom dat dan ook bij Fortnite doen?
We hebben het over één van de door ons voorgestelde Fortnite Modes genaamd Melee Only. Dit betekent natuurlijk dat je in deze mode alleen gebruik kan maken van mêlee wapens, dit zijn wapens die je alleen op korte afstand kan gebruiken. Fortnite heeft ook genoeg soorten mêlee wapens beschikbaar. Denk aan zwaarden, bijlen, speren, zeisen, honkbalknuppels en andere botte instrumenten.
Genoeg speeltjes om mee aan de slag te gaan en een genoeg motivatie om de game wat persoonlijker te maken. Ook om de mêlee combat wat meer in het zonnetje te zetten, want op dit moment gebruiken mensen het nauwelijks.

Nieuwe Fortnite Modes - Wat zou jij terug willen zien?

Wij hebben hier onze eigen Fortnite Modes genoemd die wij terug willen zien in de game. Misschien heb jij ook wel een geniaal idee. Zo ja, laat het dan gerust weten in de comments! Wij zijn benieuwd naar de inzichten die jullie hebben om Fortnite nòg leuker te maken.
Kan je geen genoeg krijgen van Fortnite? Dan hebben we nog drie Fortnite tips, waarom Fortnite Battle Royale zo populair is, en zetten we Fortnite tegenover de grootste rivaal PlayerUnknown's Battlegrounds.

Populair Nieuws