De 5 mooiste Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok locaties

Article
zondag, 13 maart 2022 om 16:00
20220310171338f1646988866
Dankzij de release van Dawn of Ragnarok hebben spelers van Assassin's Creed Valhalla weer een compleet nieuwe wereld om te verkennen. Maar wat zijn de trekpleisters die je echt niet mag missen? Wij hebben de 5 mooiste locaties in Svartalfheim voor je op een rij gezet!

Hreidmar Palace

We beginnen de toeristische reis door Svartalfheim met een bezoekje aan een indrukwekkend gebouw, het Hreidmar Palace om precies te zijn, in het zuidoosten. Paleizen zijn normaliter al prachtige locaties om te bezoeken, maar dit stulpje van de dwergen-elite gaat nog een stapje verder. Of beter gezegd: hoger.
Het paleis staat namelijk bovenop een enorme rots, die ver boven het omliggende landschap uitsteekt. Het is dan ook geen makkelijke locatie om te bereiken, want als je binnen in het paleis wil kijken zal je af moeten rekenen met een hele horde aan Muspels die staan opgesteld langs de route omhoog.
Een aanrader is dan ook om de Power of the Raven te gebruiken, waarmee je jezelf kan laten veranderen in een witte raaf, en simpelweg naar boven te vliegen. Dat scheelt heel wat kostbare minuten die je kan steken in het bezoeken van andere mooie locaties in Dawn of Ragnarok.
20220310172811f1646988946

Stor Mylna

Een andere mooie trekpleister om te bezoeken is Stor Mylna. Deze locatie is eenvoudig om te vinden wanneer je je avontuur in Svartalfheim begint. Vanaf de eerste shelter hoef je namelijk alleen maar richting het westen te gaan. De locatie wordt ook al snel op je map aangegeven, omdat er een mijn zit vol met kostbare materialen die nodig zijn om je nieuwe gadget te upgraden.
Het meest interessante gedeelte van Stor Mylna is alleen niet de mijn, maar het enorme gebouw aan de overkant van de rivier, dat is uitgehakt uit de bergen. Twee grote stenen dwergen beschermen de ingang, hoewel ze niet heel effectief zijn geweest. Al het sneeuw en ijs rondom de ingang verraad dat de Jotnar er een ijzig plekje van hebben gemaakt.
Stor Mylna wordt daarnaast geflankeerd door twee gigantische stenen bruggen, wat een perfecte locatie is om even lekker van het uitzicht te genieten. Pas alleen wel op voor patrouilles van Muspels en Jotnar, je wil niet ineens oververhit of onderkoeld raken terwijl je even de omgeving in je opneemt.
20220310173053f1646988991

Uldar

De dwergen van Svartalfheim hebben naast paleizen, tempels en mijnen natuurlijk ook gewoon een plek nodig om te kunnen wonen. Ten minste, voor de invasie van de Ice en Fire Giants. Er zijn dan ook een aantal steden en dorpen in de wereld te vinden, die er prachtig uitzien dankzij de iconische architectuur van de dwergen.
Een goed voorbeeld daarvan is Uldar, in het oosten. Hoewel de stad is overgenomen door de Muspels, wat op een afstand al goed duidelijk is door de plassen van lava, blijft de pracht en praal goed duidelijk. Helemaal als je in een straat komt dat is bedekt met goud. Eén blik omhoog naar berg waar Uldar tegenaan is gebouwd en het is goed duidelijk waar al dat goud vandaan komt...
20220310173826f1646989037

Midalstifla

Zoals gezegd is het snel duidelijk wanneer de Muspels of Jotnar een gebied hebben overgenomen in Svartalfheim. Als je naar het noorden gaat, dan zal je daar alleen stuiten op een complete regio waar de Jotnar hun stempel hebben achtergelaten. Alles is namelijk bevroren en bedekt met sneeuw en er hangen zelfs horizontale ijspegels aan de bomen.
Als je nog verder noordwaarts trekt, dat zal je op een gegeven moment aankomen bij Midalstifla. Dat is een enorme dam, die er met een goede reden staat. Het bouwwerk is namelijk gemaakt om de Dverga Sea erachter tegen te houden. Als de dam zou breken, dan zouden meteen alle inwoners van Svartalfheim te maken krijgen met natte voeten. Of erger. De dam is dan niet alleen een indrukwekkende locatie vanwege de mankracht die er voor nodig geweest zal zijn, maar ook wat voor functie het verricht.
20220310174356f1646989074

Gull Herad

De laatste locatie die je niet mag missen tijdens je avontuur in Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok is de stad Gull Herad. Het is ook niet te missen, want het ligt in het hart van Svartalfheim, in de relatief kleine regio van Eitr.
We hebben al eerder gezegd dat de veroveraars hun stempel achterlaten in Svartalfheim, maar dat geldt het meeste voor Gull Herad. De complete stad is namelijk een klein-Muspelheim veranderd en doet daardoor eerder denken aan Mordor.
Als je de Gull Herad even helemaal goed wil bezichtigen, dan kan je daarvoor het beste de gigantische toren beklimmen of naar boven vliegen. De toren is niet te missen - sterker nog, hij is in een groot gedeelte van Svartalfheim te zien aan de horizon - en de perfecte locatie om de directe omgeving in je op te nemen.
Wil je meer lezen over Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok? Check dan nu ons artikel waarin we je alles over de uitbreiding uitleggen of lees nu onze review!
Dit artikel is in samenwerking met Ubisoft.

Populair Nieuws