Call of Duty Warzone en Cold War gaan naar de jungle van Laos in Season 2

  Spelers van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War kunnen binnenkort een ander uitzicht verwachten. Voor Season 2 van beide games wordt er namelijk een uitstapje gemaakt naar de jungle van Laos.

  Call of Duty Warzone is een standalone game, maar Activision heeft een slimme keuze gemaakt om de game constant fris en fruitig te houden. De populaire Battle Royale is namelijk gekoppelt aan de meest recente Call of Duty game en de setting en wapens van die game worden dan ook overgenomen in Warzone. Dat betekent nieuwe content, maar voor de verschillende ontwikkelaars is het een stuk minder werk.

  De verbinding tussen de games zorgt ervoor dat Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War binnenkort allebei een uitstapje gaan maken. Activision heeft gisteravond namelijk een Cinematic Trailer gedropt voor Season 2. Daaruit kunnen we opmaken dat de nieuwe levels zich gaan afspelen in de jungle van Laos. Gooi dus maar een extra setje zonnebrillen en deodorant in je koffer.

  Waarom gaan we naar Laos?

  Het verhaal in Season Two gaat verder waar het gebleven was in de Call of Duty games. Na de gebeurtenissen in The Pines is Adler ontvoerd. Het is dus het doel om Adler te redden, maar ook om ondertussen een Perseus operative uit te schakelen. De agent genaamd Naga is namelijk Nova 6 gas aan het distribueren via een kartel-netwerk.

  We hoeven gelukkig ook niet meer lang te wachten voordat we met Season 2 aan de slag kunnen in Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War. Het nieuwe seizoen gaat namelijk al op 25 februari van start!

  Call of Duty Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.