De vijf beste Nintendo Switch Online games die je nu kunt spelen

Article
maandag, 24 september 2018 om 12:51
xgn google image
De Nintendo Switch is een leuke console om op te gamen, maar soms wil je met je vrienden spelen. Of met vreemden over de hele wereld. Dit kan! Welke games voor de Nintendo Switch kan je online spelen? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een lijstje gemaakt van de vijf beste games die online te spelen zijn op de Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe

Alle populaire personages uit de Mario games zijn er om tegen elkaar te rijden op circuits van het Mushroom Kingdom in deze online bespeelbare Switch-game. Je kan gebruik maken van speciale voorwerpen om je tegenstanders eens flink wat te irriteren. Ook heb je antizwaartekracht-zones waarbij je over muren, watervallen en plafonds kan rijden om extra snelheid te creëren. Ken je het spel nog niet zo goed en wil je in je eerste race met wat meer comfort racen? Dan kun je gebruik maken van de nieuwe stuurhulpfunctie, dit zorgt er dan voor dat je op de baan blijft.

Je kan online met twee spelers meedoen aan races met een twaalf spelers wereldwijd. Verder is dit een van de online bespeelbare games waar je ook de Nintendo Switch systemen aan elkaar kunt verbinden waardoor je met acht spelers in je woonkamer samen kunt spelen. Mario Kart 8 Deluxe zit boordevol content en is alleen al om die reden één van de beste games die je online kan spelen op de Nintendo Switch. Je kan deze game krijgen voor 54,99 euro (exclusief verzendkosten) op bol.com.
139464

ARMS

In deze game worden elementen uit boks- en schietgames gecombineerd. Ook kom je allemaal nieuwe personages tegen. Zodra je personage is voorzien van verschillende soorten armen ga je je tegenstanders kapot maken met rake klappen. Je kan de klappen vermijden door te springen. Door de game heen leer je nieuwe tactieken die je kunt gebruiken om je tegenstanders aan te vallen. In deze game is het mogelijk om tegen de computer te spelen of tegen een vriend te spelen in split-screen. Ook kun je twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen of met mensen over de hele wereld spelen.

Het is dus op veel verschillende manier mogelijk om deze leuke Nintendo Switch game te spelen met je vrienden! De vernieuwende gameplay maakt ARMS één van de beste games om online te spelen op je Nintendo Switch. Je kan deze game krijgen voor 52,50 euro (exclusief verzendkosten) op bol.com.
139465

Splatoon 2

Splatoon 2 draait volledig om het verven van de grond met de inkt uit verschillende wapens als waterpistolen, emmers en grote penselen. Het doel in Grondoorlog (ook bekend als Turf War) is simpel: verover zo veel mogelijk gebieden door het compleet te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Aan het einde wint het team met het grootste bedekte stuk. Je kan verschillende tactieken gebruiken, als een inktvis door de inkt van je team zwemmen en op die manier ook muren beklimmen die onder de inkt zitten.

Je kan deze game spelen met je vrienden via de televisie, maar je kan ook in totaal tien Switch-systemen met elkaar verbinden. Je kunt dan met zijn achten spelen en twee mensen kunnen de game bekijken als toeschouwer. Splatoon 2 is een waardige opvolger van het eerste deel op de Wii U en één van de beste Nintendo Switch games die je online kan spelen. Deze game is te krijgen voor 54,95 euro (met gratis bezorging) bij Media Markt.
139467

FIFA 19

Laat je in deze game volledig meeslepen in een gloednieuwe voetbalervaring. In deze gloednieuwe FIFA kun je nu meer variëren bij het schieten en aanvallen. Je hebt nu de mogelijkheid om directe schoten of dalende schoten te plaatsen, of om ze met finesse af te maken. Hierdoor heb je meer mogelijkheden voor het doel. Alle spelers hebben ook hun eigen manier van spelen, waardoor je echt het gevoel krijg dat je in de huid van de beste spelers van de wereld kruipt.

Ook kun je deze game tegen je vrienden spelen! Dit is een van de beste Nintendo Switch games waar je lekker thuis van kunt genieten met je vrienden of onderweg in multiplayer-modus online kunt spelen. Je kunt deze game kopen vanaf 28 september voor 54,95 euro (met gratis bezorging) bij Wehkamp.
139468

Mario Tennis Aces

Of je nou een tennisprof ben, op zoek bent naar een uitdaging of er eigenlijk gewoon niks van bakt, het maakt niet uit. In deze Mario sportgame hoef je geen tennistalent te hebben! Je kunt de bal op allerlei manieren slaan. Lobs, met topspin, slices en ga zo maar door. Er is genoeg keuze! Houd alle bewegingen van je tegenstander in de gaten en maak hem helemaal in met sluwe slagen en een tactische manier van spelen. Al je favoriete Mario-personages zullen aanwezig zijn in deze waanzinnige tennisgame, zelfs de minder bekende personages als Dry Bones.

Deze game kan je in je eentje spelen, maar ook met een van je vrienden. Je kan deze game natuurlijk ook meedoen aan standaardtoernooien via een lokale draadloze (of online) verbinding. De game is te kopen voor 55 euro (exclusief verzendkosten) op bol.com.

Welke Nintendo Switch games vinden jullie het beste online?

Dit is een kleine greep uit de verschillende Switch games die online speelbaar zijn. Welke zijn jullie favoriet? Laat het gerust weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties