5 acteurs waar je niet meer omheen kunt

Article
zondag, 14 november 2021 om 10:00
pexels pixabay 274937f1640954866
Zolang er films en series zijn, zijn er nieuwe acteurs en actrices nodig. Sommige opkomende acteurs presteren goed en hebben misschien wel een mooie toekomst. Dit zijn 5 acteurs waar je niet meer omheen kunt.

Adam Driver

Driver begon zijn acteercarrière op het toneel. Zo speelde hij in off-broadway en broadway stukken. Zijn laatste toneelstuk was Burn This in 2019, waarvoor hij ook is genomineerd voor een Tony Award
De meeste mensen zullen hem kennen van zijn rol in Star wars als Kylo Ren. Kylo Ren is de zoon van Han Solo en Prinses Leia. Zijn echte naam in de films was eigenlijk Ben Solo, maar dit is veranderd toen hij zich naar de Dark side keerde.
Driver heeft nog verschillende films op de planning staan. De film House of Gucci komt volgende maand uit, waarin hij Maurizio Gucci speelt. In 2022 komen de films 65 en White Noise uit.

Tom Holland

Tom Holland is vooral bekend van zijn rol als Peter Parker in de MCU-films. Zijn personage kwam voor het eerst voor in. Captain America: Civil War en heeft daarnaast ook nog zijn eigen Spider-Man franchise waarvan binnenkort Spider-Man: No Way Home uitkomt.
Holland maakte zijn filmdebuut in The Impossible. Deze film volgt een gezin dat! probeert te overleven nadat er tijdens hun vakantie in Thailand een tsunami heeft plaatsgevonden. In de film speelt hij Lucas, de oudste zoon van het gezin.
Daarnaast zal Holland volgend jaar te zien zijn in de film Uncharted. De film is gebaseerd op de gelijknamige videogame. In de film gaan de jonge. Slimme Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland samen met Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) op schattenjacht.

Rami Malek

Rami Malek werd bekend door Bohemian Rhapsody, waarin hij zanger Freddie Mercury speelde. Voor zijn rol won hij een Oscar voor beste acteur en een Golden Globe voor Beste acteur in een dramafilm. De film werd de meest winstgevende muzikale biografische film aller tijden.
Malek speelde ook in de 2017 versie van Papillion, In dit waargebeurde wordt Papillion naar de gevangenis gestuurd omdat hij van moord verdacht wordt. Hij wordt vrienden met Louis Dega die gespeeld wordt door Malek. Samen willen ze uit de gevangenis ontsnappen.
Rami is ook te zien in de nieuwe No Time To Die van James Bond. Hij speelt een terroristische leider, de nieuwe vijand van James Bond.
In 2022 zal Rami Malek in een film van Dacid O. Russell spelen. Die film heeft nog geen naam. In de film gaan onder andere Christian Bale, Margot Robbie en Robert De Niro spelen.

Oscar Isaac

Oscar Isaac is in de Star Wars trilogie te zien als Poe Dameron. Zijn personage was voor het eerst te zien in Star Wars: The Force Awaken. Zijn personage had eigenlijk snel moeten sterven in de franchise, maar dit is niet gebeurd. Het personage was ook te zien in The last Jedi en The Rise of Skywalker.
Isaac speelde ook in de film Inside Llewyn Davis. Hiervoor kreeg hij meerdere nominaties voor beste acteur en heeft er een paar gewonnen. In de film speelt Oscar de hoofdrol Llewyn Davis. Dit is een muzikant die probeert door te breken.
Isaac speelt ook in de Marvel-serie Moon Knight die volgend jaar uitkomt. In de serie speelt hij Marc Spector, oftewel Moon Night. Marc is een voormalige Amerikaanse Marinier met een dissociatieve identiteitsstoornis. De serie zal te zien zijn op Disney+.
sdcc 2015 oscar isaac olivia munn 19572152338f1636112472

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet werd voornamelijk bekend door zijn rol in Call Me By Your Name uit 2017. De film speelt zich af in Italië tijdens de jaren 80. In de zomerperiode krijgt de zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) gevoelens voor een Amerikaanse promovendus die is ingehuurd door zijn vader. De film was genomineerd voor veel prijzen en heeft er ook een paar gewonnen.
Daarnaast speelde hij ook in de film Lady Bird. De film volgt een artistiek meisje in 2002, ze noemt zichzelf Lady Bird en staat op het punt om af te studeren. Chalamet speelde hierin Kyle Scheible. Kyle had in de film een relatie met Lady Bird.
Chalamet is op dit moment bezig met opnames voor de film Wonka. Wonka gaat over het jonge leven van de bekende eigenaar van de chocoladefabriek Willy Wonka. Daarnaast zal hij ook verschijnen in het tweede deel van Dune, waarvan het eerste deel vorige maand uitkwam. In Dune speelt Timothee de rol van Paul Atreides.
dunef1673475554

Populair Nieuws