Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 44)

Article
zaterdag, 06 november 2021 om 17:00
marvels guardians of the galaxyf1633105563
De donkere dagen komen eraan. Gelukkig zijn er in die periode altijd genoeg manieren om je binnen te vermaken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: Marvel's Guardians of the Galaxy
Gekeken: -
Ik moet eerlijk bekennen dat mijn verwachtingen voor Marvel's Guardians of the Galaxy zeer laag waren. De vorige grote game van Marvel was namelijk niet bepaald geweldig. Maar collega Luuc was zo enthousiast over de game, dat ik hem wel moest proberen. Gelukkig heb ik dat gedaan, want tot nu toe geniet ik met volle teugen van Guardians of the Galaxy. De humor is - net zoals in de films - geweldig, de gameplay is tegelijkertijd simpel en diepgaand en de levels zien er prachtig uit. Ik kan nu al niet wachten om weer verder te gaan!
the crown tundraf1607357008

Luuc

Uitgespeeld: Pokémon Shield: The Crown Tundra
Gekocht: -
Gekeken: Venom: Let There Be Carnage
Deze week heb ik voor de verandering niets gekocht, maar wel heb ik wat uitgespeeld en gekeken. Ik heb de tweede uitbreiding van Pokémon Shield, getiteld The Crown Tundra, deze week uitgespeeld. Ik moest nog een paar legendaries vangen. Dat is inmiddels gelukt en dus kan ik eindelijk door met m'n leven. Toch merk ik stiekem dat ik het leuk vind om nog door te spelen in de game, gewoon het levelen van mijn team omdat het kan.
Daarnaast heb ik deze week ook een nieuwe film gekeken: Venom: Let There Be Carnage. De film was precies wat ik verwachtte: een bizar slechte film, waar je eigenlijk alleen maar om kunt lachen. Hoe Sony nog steeds zulke slechte films rondom de Spider-Man-personages kan maken, is dan ook te bizar voor woorden. Gelukkig was de film slechts anderhalf uur. Dat verlichtte de pijn toch een beetje.
2021 11 3 voice of cards 1f1635765964

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: Voice of Cards: The Isle Dragon Roars
Gekeken: -
Deze week ben ik begonnen aan Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, een RPG van de makers van NieR. De game viel me al op in de Nintendo Direct van september, met name vanwege de table-top look die overal is doorgevoerd. Ik mag de game reviewen, dus ergens in de komende week kun je waarschijnlijk een uitgebreid oordeel lezen.