Zo kun je flink op een PS5 besparen

Article
donderdag, 01 oktober 2020 om 11:00
playstation 5 logof1582015874
Iedereen is op zoek naar de gewilde PlayStation 5, maar overal is de console al uitverkocht. De PS5 komt op 19 november uit en kan dan bij Coolblue nog bemachtigd worden. Wie profiteert van deze aanbieding bij Vattenfall kan een 200 euro cadeaubon krijgen, waardoor de PS5 ineens een stuk goedkoper wordt. Bij de release profiteer je nog niet, maar op termijn wel. We leggen je precies uit hoe het zit.
Bij Vattenfall is deze week opnieuw een speciale weekaanbieding te vinden. Wie uiterlijk dinsdag 6 oktober profiteert van de weekdeal krijgt voor niets gratis Coolblue cadeaubon ter waarde van 200 euro cadeau. Dat is een flinke deal die je niet wil missen.
Daarmee kun je bijvoorbeeld een PlayStation 5 of Xbox Series X kopen zodra je de cadeaubon ontvangt. Dit zal drie weken zijn nadat je voor het derde termijn van je contract hebt betaald. Op de releasedatum van de PS5 en Xbox Series X, dus vanaf 19 en 10 november respectiefelijk, kun je de console daar nog niet met de cadeaubon kopen. Dat kan pas later.
Coolblue heeft voor de PS5 en Xbox Series X geen pre-orders aangenomen, dus vanaf 19 en 10 november respectievelijk kun je de console daar nog gewoon in de winkel kopen. Ondanks dat je dan nog geen cadeaubon hebt, blijft het wel een goede deal. Zodra je de bon eenmaal in handen hebt, kun je deze bijvoorbeeld gebruiken voor een televisie die gebruik kan maken van alle next-gen features.
playstation 5 design 1f1620031364

Vattenfall deal is gepersonaliseerd

De weekdeal met VastePrijsEnergie van Vattenfall verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. Je prijs kun je via deze webpagina simpel berekenen om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze weekdeal wilt gaan. Op dezelfde pagina zijn tevens de spelregels te vinden voor deze actie.
Vorige maand kon je bij Vattenfall ook al profiteren van een speciale Nintendo Switch Lite deal. De populaire hybride-console van Nintendo is extreem populair en deze gratis krijgen inclusief een game is natuurlijk niet mis. De aanbieding is nu niet meer geldig en het is onbekend of deze nog terugkeert.

Vattenfall was eerder Nuon

Waarschijnlijk ken je Vattenfall al, want onder een andere naam is de energieleverancier al tijden inactief. Voorheen droeg het bedrijf namelijk de naam Nuon. Sinds 2019 is het bedrijf definitief verder gegaan onder een nieuwe naam. Als energieleverancier bedient het bedrijf dat van origine uit Zweden komt meer dan twee miljoen klanten in Nederland als het op energie aankomt.
Update: In een eedere versie van dit artikel werd aangegeven dat er al bij de release van de PlayStation 5 geprofiteerd kon worden van de cadeaubon. Deze informatie bleek onjuist. Deze fout is sindsdien gecorrigeerd in het artikel.

Populair Nieuws