10 Years Challenge - Je favoriete acteurs en actrices op een rij

Article
donderdag, 17 januari 2019 om 17:46
Trends komen en gaan op het internet. Elke maand is er wel weer iets nieuws te vinden. Een grappig kattenfilmpje of een bepaalde meme is dan overal op elk platform te zien. Recent was de Bird Box Challenge nog een hype. Nu moeten we tijd maken voor de 10 Years Challenge, waarbij mensen zichzelf vergelijken met tien jaar geleden. Je ziet hier je favoriete acteurs en actrices op een rij.

10. Kate Hudson

We beginnen onze 10 Years Challenge lijst met Kate Hudson. De actrice is inmiddels 31, maar wist van jongs af aan dat ze net als haar moeder een actrice wilde worden. In eerste instantie keurden haar ouders het idee dat Hudson actrice wilde worden af, maar uiteindelijk is dit toch gebeurd. Ze was voor het eerst op televisie te zien in 1996, waar ze een gastrol kreeg in Party of Five. Inmiddels is ze genomineerd voor een Oscar en heeft ze tien andere filmprijzen gewonnen.
Kate Hudson doet mee aan de 10 Years Challenge op Instagram. In 2008 stond ze in een gouden glitter jurk, terwijl ze tien jaar later in een wit/zilvere jurk staat in vrijwel precies dezelfde houding. Het grootste verschil tussen de twee foto's is haar kapsel. Waar ze voorheen redelijk lang haar in een vlecht droeg, heeft ze nu een kort pittig kapsel. Hieronder zie je de post op Instagram die ze heeft gedeeld.
145265

9. Selma Blair

De volgende op onze 10 Years Challenge lijst is Selma Blair, een 46-jarige actrice uit Amerika. Ze is bekend geworden door onder andere Cruel Intentions, Legally Blond en The Sweetest Thing. Blair is opgegroeid in een Joods gezin en studeerde aan het Kancolooza College en aan de Universiteit van Michigan. In eerste instantie ging ze naar New York om een fotografie studie te volgen, maar uiteindelijk ontdekte ze daar haar liefde voor acteren. Haar eerste rol was in de film Pretzel in The Broccoli Theory.
De linker foto is gemaakt in 2009, terwijl de rechter foto dit jaar is gemaakt. Qua gezicht zijn er niet bijzonder veel veranderingen. Het enige wat echt opvalt is haar haar. Terwijl ze vroeger altijd donkere lokken had, heeft ze nu kort, blond haar.
145266

8. Kevin Hart

Kevin Hart is een 39-jarige Amerikaanse regisseur, producent, komiek, schrijver en acteur. In eerste instantie was hij vooral te vinden in comedie clubs, zoals The Comedy Store en Caroline’s on Broadway. Later kreeg hij een acteerrol in de serie Undeclared. Ook in de bekende Scary Movie films werd hem meerdere malen rollen aangeboden. Zijn eerste hoofdrol was in de film Soulplane. Na het eerste album van Hart, I’m a Grown Little Man, werd hij bekender.
Zoals te zien in de twee foto's hieronder die Hart op zijn Instagram heeft gedeeld, is hij weinig veranderd. Zowel zijn kledingstijl als baardje is vrijwel hetzelfde gebleven. Je ziet dat hij wat ouder is geworden, maar that's it. Wat is zijn geheim?
145267

7. Ryan Seacrest

Ryan Seacrest is een bekende Amerikaanse acteur, televisie- en radiopresentator van 35 jaar. Hij is vooral bekend geworden als presentator van American Idol, maar presenteert diverse programma’s,zoals News Live, E! en Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve. Vanaf zijn 16e was hij al bezig met radio maken en geïnteresseerd in die branche. In 2007 speelde hij een kleine rol in de film Knocked Up. Sinds mei 2017 presenteert hij samen met Kelly Ripa een programma genaamd Kelly and Ryan.
Ook Seacrest is behalve wat extra rimpels niet veel veranderd. Je kunt niet goed aan de foto zien dat er wel tien jaar verschil tussen zit, maar toch is het wel zo. Hij heeft nog steeds dezelfde vrolijke glimlach op zijn gezicht.
145268

6. Tyra Banks

Tyra Banks is een 36-jarige Amerikaans supermodel, presentatrice en zakenvrouw, maar ook actrice. Samen met Naomi Campbell is ze maar een van de weinige supermodellen die van Afrikaanse afkomst zijn. Bank is voornamelijk bekend geworden toen ze in 2003 presentatrice, hoofd-jurylid en uitvoerend producent van America’s Next Top Model was. Qua films is ze te zien in Higher Learning, Life-Size en Love Stinks.
Zoals te zien op de onderstaande foto van haar 10 Years Challenge, zag ze er vroeger ook al goed uit. Het verschil tussen de twee foto's is vooral de professionaliteit waarop haar make-up en haar is gedaan, maar verder zie je weinig van het leeftijdsverschil.
145269

5. Reese Witherspoon

Ook Reese Witherspoon staat op ons 10 Years Challenge lijstje. Reese is een 42-jarige Amerikaanse actrice, die met verschillende rollen meer dan dertig filmprijzen heeft gewonnen. Van Oscars tot Golden Globes, er is niets wat deze actrice niet kan! Haar rollen zijn heel divers, van komische films als dramatische rollen. In 2010 kreeg ze een ster op de Hollywood Walk of Fame.
Witherspoon is weinig veranderd qua looks. Haar haar is in de loop der jaren wat langer geworden, maar haar bekende gezichtsuitdrukking is altijd hetzelfde gebleven, net als de stijl waarop haar make-up is gedaan. Ze zag er toen al goed uit en na tien jaar nog steeds.
145270 2

4. Janet Jackson

Aan de naam kunnen de meesten al raden over wie dit gaat. Janet Jackson is een 53-jarige Amerikaanse singer-songwriter, danseres en actrice. Veel mensen kennen haar door de familie Jackson en haar broer Michael Jackson, die ook wel ‘the king of pop’ werd genoemd. Ze is zelfs zó bekend dat ze volgens het magazine Billboard tot de tien succesvolste artiesten in de geschiedenis van popmuziek behoort.
Het meest opvallende wat er aan Jackson veranderd is is haar haarstijl. Ze heeft altijd een bijzondere uitstraling gehad, waar velen haar aan zullen herkennen. Er is dan ook niets aan die uitstraling veranderd. Sterker nog, ze ziet er nog steeds super krachtig en powervol uit!
145271

3. Trevor Noah

Trevor Noah is een 35-jarige komiek, acteur en televisiepresentator. Hij begon op 18-jarige leeftijd al met een grote rol in de Zuid-Afrikaanse serie Isidingo. Hierna presenteerde hij verschillende radioprogramma’s, zoals Noah’s Ark en Run The Adventure. Uiteindelijk stopte hij met acteren en het presenteren van radioprogramma’s. Hij begon met zijn carrière als komiek en werd in 2012 door zijn Zuid-Afrikaanse collega’s zelfs tot “komiek van het jaar” uitgeroepen.
Tijdens zijn 10 Years Challenge zie je dat hij weinig is veranderd, maar wel duidelijk een volwassenere uitstraling heeft gekregen. Ook is het baardje dat hij tien jaar geleden had weggeschoren en ziet hij er wat meer verzorgd uit.
145272

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, wie kent haar nou niet? Ze is een wereldberoemde, 50-jarige zangeres, actrice, danseres en ontwerpster uit Amerika en heeft in vele films gespeeld. Ze brak door toen ze in de film Selena speelde, waardoor ze de beste betaalde latin-actrice was.Op 13 juni 2018 bracht ze Capitol Records A.K.A. uit. Dit is alweer haar achtste studioalbum.
Op de linkerfoto, die uit 2008 komt, zie je hoe ze zwanger was van haar kind. De rechter foto is in 2018 genomen en daarop laat ze het getrainde lichaam zien die we van haar kennen. Ze ziet er nog steeds jong uit, qua gezicht zien we niet veel verschil.
145273

1. Brie Larson

Op nummer één van onze 10 Years Challenge lijst staat Brie Larson, een 30-jarige Amerikaanse actrice en zangeres. Ze was een voormalig kindster en is zo ook beroemd geworden. Haar acteercarrière begon toen ze negen jaar oud was. Ze speelde toen in de dramaserie To Have & to Hold. Ook in haar tienerjaren speelde ze kleine rollen is verschillende films, waarbij ze veel positieve reacties ontving. Haar eerste hoofdrol was in 2013 met haar rol in Short Term 12, maar haar grootste succes in het winnen van een BAFTA, Golden Globe en een Oscar.
Hieronder zie je haar hilarische Ten Years Challenge foto op Instagram. Terwijl de meeste acteurs en actrices een serieuze challenge doen, heeft Larson ervoor gekozen de uitdaging wat losser aan te pakken, met een stuk pizza in haar mond. Ze is duidelijk volwassener geworden, maar heeft nog steeds humor.

10 Years Challenge

Er zijn nog veel meer sterren die mee hebben gedaan aan de 10 Years Challenge, maar helaas passen ze niet allemaal in ons lijstje. Heb jij al mee gedaan? Laat het weten in de comments!
Niet alle challenges zijn positief, want recent heeft YouTube nog aangekondigd dat zij haar regels wil gaan aanpassen. Deze regels gaan over allerlei gevaarlijke en risicovolle uitdagingen die gefilmd worden, kijk naar de Bird Box Challenge op YouTube, geblinddoekt rijden of wastabletten eten. Kanalen die deze video's toch plaatsen kunnen vanaf maart een officiële waarschuwing krijgen.

Populair Nieuws