Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Wolfenstein: The Old Blood

  Het is het jaar 1946. Het lijkt alsof de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog gaan winnen. In deze PS4 game is jouw doel om een gevangenis binnen te breken om de coördinaten van General Deathsheads burcht te bemachtigen.
  Als dit nog niet het moeilijkste was, moet je als tweede missie op zoek naar een gestoorde archeoloog die mysterieuze dingen opgraaft met gevaarlijke, duistere krachten.

  Deze actiegame is geschikt voor iedereen die klaar is voor een echt gevecht. In onze review scoorde hij ook zeker hoog, wat betekent dat de game zeker de moeite waard is om te proberen en dat het zeker een van de beste ps4 sales is.

  Deze game kost €14,98 bij Game Mania.

  Dishonored: Death of the Outsider

  Een stoere assassin met paranormale krachten is de beste manier om de beruchte Billie Lurk te omschrijven. De meest beruchte huurmoordenaar van Dunwall. Herenig je met je legendarische mentor Daud en plan de meest heftige moord ooit uit; het uitschakelen van de Outsider. De Outsider is een soort god in de ogen van Daud. Reis af naar de donkere hoeken van Karnaca om alle geheimen te ontdekken van de Outsider. Je zal moeilijke beslissingen moeten nemen, in dodelijke situaties komen en oog in oog komen te staan met donkere krachten.

  Met unieke personages en veel spannende actie vermaak je je zeker wel met deze game. Deze game is te krijgen voor €14,98 bij Game Mania.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Je stort jezelf in een heftige oorlog, die zich afspeelt in de toekomst. Na een vernietigende aanval op de aarde moet jij, kapitein Reyes, namelijk de resterende coalitiemacht leiden. Het spel neemt je mee op een reis waarbij je op de aarde en buiten onze atmosfeer aan het strijden bent tegen onze wrede vijanden. De game biedt drie modi: multiplayer, zombies en campaign. Call of Duty heeft al vaker wat goede games uitgebracht, dus om er goedkoop eentje te kunnen krijgen is alleen maar beter.

  Dit is zeker een waardige game in dit beste PS4 sales lijstje. En het beste van dit alles is dat deze game te krijgen is voor maar €7,99 met gratis verzending op bol.com.

  Final Fantasy XIV: Stormblood

  In de uitgebreide regio van Ala Mhigo gaat de strijd verder voor vrijheid. The Warriors of Light moeten het gebied in deze prachtige fantasiewereld terugveroveren op de troepen van de Garlean Empire. Kunnen ze dan misschien eindelijk de vrijheid terugbrengen na twee decennia aan onderdrukking? Volg onze helden in hun reis met allemaal nieuwe avonturen.
  Sluit je aan bij het verzet en maak een nieuwe gave reis met spelers van over de hele wereld. Er wacht namelijk een compleet nieuw hoofdstuk met een heel nieuw verhaal op jou!


  Deze bekende gameserie zit vol met fantastische delen en ook deze is weer een prachtige aanwinst. Je kan nu dus ook genieten van deze game voor een niet al te hoge prijs! Koop deze fantasierijke game nu voor €14,98 bij Mediamarkt.

  Destiny 2

  De leider van de Red Legion, Ghaul heeft de krachten van de Guardians afgenomen. De laatste die het hebben overleefd moeten vluchten en het is aan jou om nieuwe wapen, vaardigheden en werelden te vinden om Ghaul en de Red Legion te verslaan. Word een legende door een held te creëren die uniek en krachtig wordt. Blijf je personage upgraden. Word machtig.

  Destiny heeft al best veel fans, maar het is nooit te laat om te beginnen met het spelen van deze vette game. Deze PS4 game is te krijgen op Mediamarkt en kost daar €9,99 (exclusief verzendkosten).

  Star Wars Battlefront (EN)

  Op de toendra van Hoth hoor je het onheilspellende gestamp van een AT-AT. Strijders van de Rebellen hoor je hun wapens afvuren samen met het zoeven van de keizerlijke speedermotoren door de wilde bossen van Endor. Gooi jezelf volledig in de fantastische Star Wars gevechten waar je altijd al van hebt liggen dromen. Creëer epische momenten in Star Wars Battlefront.

  Als je altijd al mee hebt willen doen aan Star Wars, dan is dit deze game zeker wat voor jou. Laat je niet tegenhouden en leef je droom! Deze game is te krijgen voor €12,99 op bol.com (exclusief verzendkosten, maar verzendkosten zijn wel te doen als je daar het heelal voor krijgt toch?)

  Titanfall 2

  In dit ps4 spel werken titanen en piloten samen zoals nooit eerder is gebeurd. Speel in je eentje, en zie een band tussen mens en machine ontstaan. "Enorme Exoskeletons gecombineerd met hoge snelheid en veel mobiliteit van de speler zorgden voor een frisse wind in het first-person shootergenre," werd er ook wel gezegd in onze review. Of speel met meer mensen, misschien wat van je vrienden, en ervaar actie en originele wendingen.

  Een toffe game als je wel in de bui bent voor een goede dosis titanen met een vleugje actie. Deze game kost €13,99 op bol.com (exclusief verzendkosten).

  Natural Doctrine

  Een goedkoop spel waar veel strategie voor nodig is voor de ps4. Rond de stad Feste, gaan avonturiers maar ook groentjes op zoek naar het Pluton materiaal. Tijdens je eerste rei naar de mijnen ontdekt je gezelschap dat er iets goed fout is. Je komt iets kwaadaardigs tegen diep onder de grond. Kan jij deze bedreiging zo snel mogelijk verslaan en het koninkrijk op tijd waarschuwen?

  Deze game kost €14 bij bol.com (exclusief verzendkosten), waardoor het spel zeker een plekje verdient in de beste PS4 sales.

  Homefront the Revolution

  We leven in de toekomst, het is 2029. Na een aantal jaren brute bezetting ligt Amerika op de knieën. Als vrijheidsstrijder in het verzet tegen de superieure militaire vijand, vestig jij je op veilige locaties waar je aanvallen uitgevoerd kunnen worden. Je verstoort propoganda, schakelt beveililging uit en red burgerlevens. Elke aanval die je uitvoert brengt je een stap dichter naar je uiteindelijke doel... Revolutie.

  Deze PS4 game is goedkoop, voor €14 te krijgen, op bol.com (exclusief verzendkosten).

  Matterfall

  Overleef in verticale steden die aangevallen worden door een mysterieuze materie. Met de blauwe materie kan je je omgeving manipuleren en de dodelijke aanvallen ontwijken van de rode materie. Leer bewegen met gewichtloosheid en vernietig alle vijanden die op je afkomen. Het spel zal je reflexen tot het uiterste testen en zorgt ervoor dat je de hele tijd op het puntje van je stoel zit, volgens onze review.

  Dus als je ervan houdt om alles op alles te zetten, en klaar bent voor een uitdaging is deze game echt wat voor jou. Deze game kan je voor €9 (exclusief verzendkosten) krijgen bij Mediamarkt.

  MATTERFALL

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.