Welke game wil jij zien op de PlayStation Classic? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee is een dagje later dan gepland, maar niet getreurd: er staat wederom een mooie vraagstelling centraal. Deze keer is het welke game jij graag wil zien op de PlayStation Classic. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij graag jullie verwachtingen rondom de beste battle royale game van 2018 weten. Mede door de release van Call of Duty Black Ops IIII, die met Blackout zijn eerste battle royale modus bevat, en ook Battlefield 5 die het toneel van de battle royale betreedt, is de competitie moordend. Spiral geeft zelfs een andere titel de voorkeur:

  Spiral – Level 8

  Ik kies niet voor de standaard games maar verwacht wel wat van Fear the wolves of Islands of Nyne. Niet echt bekend maar zien er leuk uit. Misschien een artikel maken van upcoming battle royal games. Btw van COD, Battlefield en Fortnite wint toch niemand als ze alle uit zijn.

  Het idee staat genoteerd Spiral, maar of Call of Duty, Battlefield of Fortnite als winnaar uit de battle royale strijd is nog maar de vraag. Dat is iets wat wij in de nabije toekomst gaan zien en als eerste bij de release van Call of Duty Black Ops IIII 12 oktober.

  Goed, de voorspellende gave van de XGN Doe Mee is soms beangstigend en in mei van dit jaar meldden wij al dat een PlayStation Classic werkelijkheid zou kunnen worden. En dat klopt, want in december komt de PlayStation Classic uit. Met twintig titels kun je het verleden van de eerste PlayStation-console induiken.

  Games als Final Fantasy VII, Tekken 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash! en Wild Arms zijn alvast bevestigd, maar de overige titels nog niet. Onze vraag is dan ook:

  Welke game wil jij zien op de PlayStation Classic?

  Van het gigantische scala aan PlayStation-titels welke zou jij graag op de PlayStation Classic willen zien. Misschien wel Driver of juist Metal Gear Solid? De keuzes zijn er, nu nog jouw keuze. Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij die game wilt zien. Zien we jullie volgende week zaterdag weer terug voor een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.