De 10 beste Black Friday 2021 deals voor Nintendo Switch

Article
maandag, 22 november 2021 om 14:30
mario kart 8 deluxe preview meer mario kart 104619f1637592075
Ook voor de Nintendo Switch zijn er een heleboel interessante Black Friday acties. In deze lijst hebben we de de beste games en accessoires voor je Switch bij elkaar gebracht die je voor een lekker prijsje kan scoren bij verschillende aanbieders. Het is maar één keer per jaar Black Friday, dus kijk snel of er iets bij zit waar jij je slag mee kan slaan!

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundel

Voor wie nog geen Switch heeft weten te scoren, is er nu een prima bundel te koop bij bol.com. In deze bundel zit een Nintendo Switch met blauw/rode controllers en een download-code voor Mario Kart 8. Daarnaast krijg je ook een Joy-Con Grip, waar je de Joy-cons in kan plaatsen en een voucher voor 3 maanden Online. Met Online kan je naast online multiplayer games spelen ook meer dan 100 NES- en Super NES-games spelen. Dit aantal groeit elke maand. Al met al een mooie aanbieding voor wie nog geen Switch in huis heeft.
paper mario origami kingf1594025954

Paper Mario: The Origami King

Een andere kooptip is Paper Mario: The Origami King. Paper Mario neemt het in deze game samen met zijn nieuwe metgezel Olivia in een komisch RPG-avontuur op tegen de origami-koning en zijn papieren leger. De game kon ons vorig jaar best bekoren, hoewel we al snel concludeerden dat de game eigenlijk te makkelijk is en je het beste kon wachten tot de game in de aanbieding zou zijn. Dat moment is nu: Paper Mario: The Origami King is tijdens de Black Friday week in de aanbieding bij zowel Amazon als Bol. Wil je deze Mario game nog aan je collectie toevoegen, dan is daarvoor dus nu een mooi moment.
5157eilurdl ac 1f1637592337

Tomtoc carrying case voor Switch Lite

Voor eigenaren van een Switch Lite heeft Amazon.nl een interessante carry case in de aanbieding. Je moet er niet aan denken dat je mooie Switch beschadigt als je hem meeneemt voor onderweg, maar je wil natuurlijk ook dat het voordeel van de lichte en compacte Switch Lite behouden. De Tomtoc carrying case is nauwsluitend en daarmee zowel stevig als compact. Ideaal dus voor je Switch Lite. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: voor 13,59 haal je deze carrying case in huis.
persona 5 strikers duracionf1613384376

Persona 5 Strikers Limited Edition

In deze game gaan de Phantom Thieves uit Persona 5 de strijd aan tegen de corruptie in een geheel nieuw verhaal en met epische gevechten. In onze review waren we erg te spreken over deze spin-off van de Persona serie en gaven we de game een 9.0. De game is net iets meer dan een half jaar oud, maar nu al met een flinke korting te krijgen bij onder anderen Game Mania. Eerder was hij ook bij Bol.com te vinden voor een nog hogere korting, maar daar is de game inmiddels uitverkocht. Wil je de game nog voor een net prijsje aan de haak slaan, dan is nu nog je kans!
cities skylinesf1581424015

Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition

Voor wie liever digitaal gaat heeft Nintendo ook een aantal leuke deals in de aanbieding. Daarbij springt Cities Skylines er wel uit met een korting van maar liefst 75%!
In deze moderne variant van de klassieker SimCity mag je je wagen aan het bouwen van je eigen stad met alles wat daarbij hoort. Cities: Skylines heeft een realistisch transport- en economiesysteem en is op verschillende manieren te spelen. De Nintendo Switch-versie is speciaal aangepast om ook mobiel te spelen met zijn eigen gebruikersinterface. De game is voorzien van twee grote uitbreidingen: After Dark en Snowfall.
6 inside 2643f1637592484

Inside

Deze indie-game is van de makers van Limbo en dan weet je wat je kan verwachten: een donkere sfeer, puzzels en een spannende gameplay. Volgens Rox is Inside eigenlijk nog beter dan Limbo vanwege de sfeer. Limbo was zielig, maar het verhaal nog redelijk simpel. Inside kent iets meer diepgang door een bizar fictief verhaal te vertellen.
Zowel Rox als Kevin waren hier zeer te spreken over en gaven de game een 9.0/8.5. Rox noemde de game zelfs een van de beste is die dit jaar is uitgebracht. Als je van Limbo houdt, moet je deze ook spelen. Met een prijs van nog geen twee euro heb je ook echt geen excuus meer om dit pareltje over te slaan.
supermonkeyf1572295015

Super Monkey Ball: Banana Mania - Anniversary Edition

Rol met de aap AiAi door absurde omgevingen en verzamel zo snel mogelijk bananen onderweg naar de finish, maar val niet van de baan af! AiAi neemt het in zijn bal op tegen de gestoorde wetenschapper Dr Bad-Boon die Jungle Island op wil blazen. Deze game is net een maandje uit en nu al met flinke korting te koop bij onder anderen Amazon.nl, Bol.com en MediaMarkt. Met een prijs van 24,98 krijg je bijna 40% korting en rol je in no-time met je Switch door de Jungle wereld!
keywe 03f1622115064

Key-We

Nog een hartstikke nieuwe game die flink in de aanbieding is: Key-We is pas sinds september uit en nu al flink afgeprijsd te vinden. In Key-We bestuur je een stel kiwi's die samen een postkantoor runnen en moeten zorgen dat de post op tijd bezorgd kan worden. Als kiwi's hebben ze geen handen en moeten zich dus via handels, knoppen en meer een weg zien te banen in hun queeste om de post op tijd bezorgd te krijgen. Key-We is nu voor een bijzonder klein prijsje te koop bij Media Markt.
standard uk1f1637308701

Just Dance 2022

Net uit en nu al enorm in de mats! Just Dance 2022 is bij diverse webshops al bijna voor de helft van de prijs te koop. Met Just Dance 2022 krijg je weer 40 nieuwe nummers om je dance moves te tonen en met de Switch -versie neem je die ook nog eens overal mee naar toe! Bij Just Dance 2022 krijg je een maand Unlimited cadeau, waarmee je toegang krijgt tot alle meer dan 700 songs die eerder bij Just Dance verschenen zijn.
Bij bol.com is Just Dance 2022 een dagdeal, dus wacht niet tot Black Friday, maar ook AllYourGames heeft de game in de aanbieding. Sla dus snel toe en dans nog deze week je sokken uit de schoenen! Mocht je nu te laat zijn voor deze aanbieding, kijk dan ook eens bij de eerdere jaargangen. Ook die zijn nu flink afgeprijsd!
2021 09 30 nba 2k22 1f1632654968

NBA 2K22

Basketbal is een razendsnelle sport met spectaculaire actie. Maak de meest fantastische punten met deze nieuwste editie van de bekende NBA 2K serie. Met deze Switch-versie neem je je actie gewoon lekker mee en speel je overal in de echte locaties van de NBA en WNBA. Speel met alle teams van de NBO of WNBA of stel je eigen team samen in MyTeam met helden van vandaag en legendes uit het verleden.

Dit zijn de beste Black Friday 2021 deals voor Nintendo

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. Wil je nog meer aanbiedingen en deals? Kijk dan eens bij ons overzicht van alle Black Friday Deals voor 2021.