De 10 beste Black Friday 2021 deals van Coolblue

Article
dinsdag, 23 november 2021 om 17:00
Black Friday komt steeds dichterbij. De aanloop is in ieder geval al begonnen, en ook bij de webwinkel Coolblue is dit goed te merken. Allerlei producten zijn flink in de aanbieding, maar wat moet je nou halen? Lees hier wat de 10 beste Black Friday deals zijn bij Coolblue.

Samsung Galaxy Buds+ Zwart: 59 euro

Sinds de komst van Apples AirPods zijn er steeds meer bedrijven die ook zijn begonnen met het maken van draadloze oortjes. Ook Samsung doet mee, en bracht vorig jaar de Samsung Galaxy Buds+ uit. De Samsung Galaxy Buds+ kosten normaal gesproken 149 euro, maar op Coolblue is deze flink afgeprijsd. De Galaxy Buds+ zijn nu namelijk voor 59 euro verkrijgbaar.
De oordopjes zijn zwart gekleurd en hebben geen steeltje aan het dopje zitten. Ook is er geen noise cancelling, wanneer je deze optie wel selecteert zal de prijs naar 109 euro stijgen. De oordopjes beschikken verder over alle verwachte functies, zoals de mogelijkheid om te bellen en een touch sensor om de oortjes te bedienen. Deze touch controls zijn via de app ook uit te schakelen.
plsf1637678711

JBL Live Pro+ Zwart: 99 euro

Ook JBL, het welbekende merk die allerlei producten rondom muziek produceert, heeft haar eigen variant op de draadloze oortjes. De JBL Live Pro+ kosten normaal gesproken 179 euro, maar zijn afgeprijsd naar 99 euro op Coolblue. De oordopjes zijn in meerdere kleuren beschikbaar en verschillen niet in prijs.
De oordopjes gaan zo'n 28 uur lang mee en hebben een noise cancelling feature die alle geluiden van buitenaf afsluit. Dankzij de fast pair-optie verbinden de oordopjes automatisch met het laatste verbonden afspeelapparaat. De dopjes hebben hun gebruikelijke steeltje en beschikken ook over een gevoelige touch control. Om de oordopjes maximaal te gebruiken is wel een app nodig, anders is er geen noice cancelling.
testf1637678724

LG DSN11RG: 649 euro

Een goede geluidsinstallatie is het halve werk om een thuisbioscoop te maken. Muziek is vaak wat de stemming zet in film en series en daarom is een goede geluidsinstallatie belangrijk. Veel geluidsinstallaties zijn alleen niet goedkoop, maar gelukkig brengt Black Friday daar verandering in. Bij de LG SDN11RG krijg je een hele set aan geluidsboxen die muziek, geluid en andere effecten naar een hoger level tillen.
Het hele pakket bestaat uit een soundbar, een speaker en twee background speakers. Al deze speakers bij elkaar creëren een 5.1 geluidsinstallatie, waardoor films en series levensecht aanvoelen. Normaal hangt hier een prijskaartje van 1.499 euro aan, maar deze is nu flink afgeprijsd naar 649 euro. De soundbar die bij het pakket komt kijken is ook via spraakopdrachten aan te sturen.
sony wh 1000xm4 foto 2f1607430119

Sony WH-1000XM3 Zwart: 169 euro

Deze over ear koptelefoon is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. De headset creërt een waanzinnig goed geluid, en met de noise cancelling feature wordt elk afleidend geluid uitgesloten. De koptelefoon is nu te verkrijgen voor 169 euro, en is beschikbaar in meerdere kleuren. Met de koptelefoon valt ook te bellen, en met de Smart Listening functie wordt de sterkte van de noise cancelling automatisch aangepast aan jouw bezigheid.
Bij de koptelefoon wordt ook een handige case geleverd, zodat je jouw koptelefoon en nodige accessoires makkelijk mee kunt nemen. Ook zit er een vliegtuigadapter bij en een oplaadkabel. De koptelefoon is draadloos, en is dus gemakkelijk mee te nemen voor wanneer je bijvoorbeeld op reis bent. Ook de bass is een pluspunt, die tot laag in de subbass hoorbaar en voelbaar is.
sackboy a big adventuref1604330147

Sackboy: A Big Adventure - PlayStation 5: 34,99 euro

Niet alleen gadgets doen het goed tijdens de Black Friday kortingen, ook verschillende games zijn flink afgeprijsd. Neem bijvoorbeeld de game Sackboy: A Big Adventure, die origineel voor 69,99 euro op de website staat. Deze game is nu afgeprijsd naar 34,99 euro. De game is alleen of samen met vrienden te spelen. Pas wel op, want het is een PlayStation 5 game, dit spel valt dus niet op de PlayStation 4 te spelen.
Sackboy is het iconische fictieve karakter van Sony. Een tijdje hebben we niks gehoord over nieuwe Sackboy games, maar met de introductie van nieuwe PlayStation 5 games kwam Sackboy weer naar boven gedreven. In het spel kom je voor verschillende uitdagingen te staan en reis je meerdere planeten af om het plannetje van de villain te dwarsbomen. Mocht je benieuwd zijn naar hoe de hele game in elkaar zit, dan kan je hier onze review checken.
lichtf1637678767

Nanlite Halo 14 LED Ringlamp: 89,99 euro

Om weer even in de stemming van gadget te komen is hier de Nanlite Halo 14, een bekend voorwerp onder menig TikTokker. Deze LED Ringlamp zorgt voor een mooie belichting tijdens het filmen van TikTok video’s. Je kan je telefoon in het midden van de ring zetten, de ring eromheen geeft licht en zo ben je zelfs in donkere kamers goed zichtbaar.
De Ringlamp is ook goed geschikt voor het maken van kleine modeproducties of close shots voor video’s. Je hebt geen gedoe met een reguliere lamp die je dan weer op een onhandige manier vast moet houden. Deze ringlamp werkt letterlijk en figuurlijk goed om je telefoon heen, en door de natuurlijke lichtinval ontstaan er nauwelijks lelijke schaduwen. De lichtsterkte is uiteraard ook aan te passen. De ringlamp is nu verkrijgbaar voor 89,99 euro op Coolblue.
statief100f1637679051

Sirui SH-15 Video Tripod Kit: 159,99 euro

Dit professionele statief is goed geschikt voor de zwaardere camera’s. De tripod kan een gewicht van 10 kilo aan, waardoor je dus jouw zware camera op de tripod kwijt kan. Ook past deze tripod zich aan aan de situatie. Onderaan de poten zitten punten, zodat hij stabiel in bijvoorbeeld het gras kan staan. De hoogte kan afgesteld worden tot 155 cm, en de draaischijf draait 360 graden rond. Op de tripod zit ook een ingebouwde waterpas, waardoor het statief makkelijk recht te zetten is.
Het statief is met zijn 3,6 kilogram wel redelijk zwaar, en zomaar op de fiets meenemen zal in vergelijking met een lichter statief moeilijker gaan. Dit statief is dan ook ontworpen voor het zwaardere werk, en niet om even mee te nemen om snel iets te filmen. Desondanks is dit statief ontzettend goed voor een prijs van 159,99 euro.
ghosts of tsushimaf1660489492

Ghost of Tsushima Director's Cut PS4: 44,99 euro

Deze game staat volledig in het thema van ninja’s, samurai’s en gave gevechten. De storymode van het spel speel je alleen, maar er is ook een competitieve versie waarin je met vier mensen kan spelen. Director’s Cut houd in dat alle updates en DLC’s aan deze versie van de game toegevoegd zijn, zodat je alle nieuwste content al ontgrendeld hebt. Het spel wordt tijdens Black Friday verkocht voor 44,99 euro.
In de Director’s Cut versie van de game zit onder andere een uitbreiding van het verhaal, een digitaal mini-illustrator boekje en een techniek punt. De game zelf speelt zich af in Japan, in het jaar 1274. Jij speelt een van de laatste samurai's uit jouw clan, de rest is allemaal afgemaakt door Kotun Khan, een krijgsheer uit Mongolië. Het doel in het spel is daarom simpel: Alles eraan doen om deze man en zijn leger tegen te houden. Ben je benieuwd naar meer details over de game? Die vallen hier in ons review te lezen.
returnal ps5f1609859353

Returnal - PlayStation 5: 49,99

Ook de vrij nieuwe PS5 game Returnal krijgt een flinke korting. De game is te koop voor 49,99 euro. Deze actievolle singleplayer game laat je als astronaut Selene spelen. Selene is gecrasht op een mysterieuze planeet, en moet er alles aan doen om te ontsnappen. Dat ontsnappen gaat alleen niet even makkelijk. Deze game heeft namelijk een beetje hetzelfde effect als Deathloop: elke keer als je sterft begint de cyclus opnieuw.
De gameplay van Returnal is ijzersterk, en de adaptive triggers van de PlayStation 5 controller zorgen voor een levensechte ervaring. Door de kracht van de next-gen console ziet de game er geweldig uit, en de 3D pulse audio is angstaanjagend goed. Van ons kreeg de game een 9, de volledige review is hier te lezen.
harman kardon citation one mk2f1637679098

Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart: 279 euro

Dit stereopaar maakt een geweldige low budget geluidsinstallatie. Beide stereo boxen zijn met elkaar te verbinden, zodat je je favoriete serie met goed geluid kan beluisteren (en bekijken). De stereo boxen zijn draadloos, en daarom ook makkelijk rond het huis te verplaatsen. Via een bluetooth- of wifi-connectie valt er via de boxen ook muziek te luisteren. Het design van de stereo boxen is ook meteen een mooi pluspunt, ze zien er luxe uit en vallen bijna niet op vanwege hun redelijk kleine formaat.
Zo hoef je dus geen duizend euro uit te geven aan een dure geluidsinstallatie, want dit speaker duo gaat voor 279 euro over de toonbank. De speakers hebben zelfs een ingebouwde Google Assistent-optie, zodat je zelf met je stem de speakers kunt bedienen. En het installeren van de speakerset is bovendien een fluitje van een cent!