Storing bij Delta zorgt ervoor dat TV kijken onmogelijk is

News
dinsdag, 23 november 2021 om 17:15
tv kijkenf1629275165
Op de website van Allestoringen komen er veel meldingen van klanten binnen dat het momenteel niet mogelijk is om TV te kijken via de dienst van Delta. Het bedrijf levert kabeltelevisie, internet, stroom en gas in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.
Hoewel het bedrijf ook bijvoorbeeld telefonie, internet en stroom aanbiedt, lijkt het erop dat er momenteel alleen problemen zijn met het ontvangen van televisie. Andere diensten doen het dus momenteel wel gewoon.
De meldingen begonnen rond 16:00. Aan de kaart is te zien dat er vooral meldingen worden gedaan in de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het is dus geen regionaal probleem. Al deze klachten gaan er over dat het niet mogelijk is om TV te kijken. Het is dus niet duidelijk of er ook andere onderdelen van het bedrijf zoals telefonie worden getroffen door de storing.

Nog geen reactie van het bedrijf

Er is nog geen bericht van het bedrijf naar buiten gekomen dat het op de hoogte is van de problemen en of er gezocht wordt naar de oplossing. Het bedrijf is niet actief op Twitter, dus er zal eerder reactie komen op bijvoorbeeld de website van Delta, maar het is dus afwachten op een bericht. Het is wel mogelijk om te kijken via de website of er een storing bekend is op jouw adres.

Populair Nieuws