Gang Beasts Preview - Bruut Mexicaans Geweld

  Er gaat niets boven een potje virtueel vechten met vrienden. De online multiplayer beta van de game Gang Beasts is nu te spelen op PC en later dit jaar op PlayStation 4. Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe partyspel? Lees het in de Gang Beasts Preview.

  Double Fine Productions, bekend van de games Grim Fandango en Broken Age, brengt je iets nieuws op het gebied van co-op speelplezier, namelijk: Gang Beasts. Een lokale multiplayer game die zowel met je vrienden gespeeld kan worden als online. Laat de competitie beginnen.

  gang beasts preview

  Vrij Op De Vuist

  De game is gebaseerd op de professionele Mexicaanse worstelsport Lucha Libre, wat vrij vechten betekent. Elke match wordt met twee tot acht spelers gespeeld. Of dit mensen zijn die bij jou op de bank zitten of aan de andere kant van de wereld is niet van belang. Erg toegankelijk dus!

  Zodra je met maximaal zeven anderen in een game bent geplaatst, begint een viertal matches. Het doel is om zo veel mogelijk matches te winnen om zo punten te scoren. Degene die per ronde de meeste matches wint, krijgt een punt. Deze aanpak zorgt voor een algemeen goede balans en eerlijke gevechten.

  Zodra het startsignaal wordt gegeven, is het free-for-all. Met al je krachten moet je ervoor zorgen dat jij die punten binnenhaalt. Om het bloed nog meer onder je nagels vandaan te halen, hebben de makers een leuke feature aan het spel toegevoegd. Of het nu een maalmachine is waar je in valt of van een reuzenrad af, je tegenstanders staan klaar om je letterlijk uit te lachen. Ha!

  gang beasts preview

  Motorisch Gestoord

  In bekende worstelspellen als WWE zien we een soortgelijke humor. In veel opzichten is het daarom ook niet te vergelijken met andere vechtspellen . De gameplay van de WWE games werkt redelijk strak waardoor het eerder in het straatje van een sportgame valt dan een vechtspel.

  Gelukkig komt daar dan Gang Beasts. Het tempo bij Gang Beasts ligt een stukje lager dan bij andere worstelgames. Doordat de poppetjes bestaan uit een pudding-achtige substantie is de gameplay erg vernieuwend en verfrissend. In de meeste matches rennen acht mannetjes met zwaaiende armen op elkaar in tot er maar één blijft staan.

  Net als een echte Lucha Libre wedstrijd is tijdens het vuistgevecht alles mogelijk. Of je nou je tegenstander oppakt en voor een tram gooit of hem van een rijdende bus af duwt, het kan allemaal. Zolang je maar zorgt dat je zelf niet het haasje bent, want één misstap kan al fataal zijn. Zorg dus dat je uitkijkt waar je loopt.

  Het is dus van belang dat je goed timet en behendig bent. Zodra je gepakt wordt door een van je tegenstanders kan het zo over zijn. De controls kunnen wat clunky zijn, maar zodra je het doorhebt, kun je menig tegenstander te grazen nemen.

  gang beasts preview

  Strak in pak

  In Gang Beasts neem je het op tegen andere spelers als een echte luchador. Een van de must-haves voor een Mexicaanse worstelvechter is een stoere look. Dat wil dus zeggen dat je ook in Gang Beasts je karakter kunt aanpassen met de meest sierlijke outfits.

  Van tijgers tot gladiatoren, Gang Beasts lijkt het allemaal te bieden. Ondanks het feit dat het spel nog niet uitgebracht is, komen er al veel creatieve kleren langs. Op YouTube is al veel fan-art te vinden van mensen die los gegaan zijn op de looks van het spel. De kans is dus aanemelijk dat hier werk in gestopt wordt.

  gang beasts preview

  Gang Beasts Preview - Simpel en Subtiel

  Gang Beasts is een lokale multiplayer game waarin je de rol speelt van een Luchador. Met duwen, trekken en oppakken, moet jij er alles aan doen om als laatste te blijven staan. Met levels vol gestoorde tools, die je kunt gebruiken in de strijd en maskers om je tegenstander af te schrikken, is het een grote chaos. Dit belooft gegarandeerd een feestje te worden!

  Gang Beasts is binnenkort verkrijgbaar op PC en later in het jaar voor PS4. Voor nu kun je alvast wel de online-beta spelen.

  Gang Beasts

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.