Zombies mode niet compleet bij release Call of Duty Vanguard

News
dinsdag, 02 november 2021 om 10:30
call of duty vanguard zombiesf1635844606
Call of Duty Vanguard komt binnenkort uit en bij release kan je ook aan de slag met de Zombies mode. De gamemode zal alleen niet compleet zijn, de verhaallijn ontbreekt namelijk nog. Dit zal later worden toegevoegd, heeft Treyarch bekendgemaakt.
Treyarch, de maker van Call of Duty: Vanguard Zombies heeft een update naar buiten gebracht over de aankomende zombie gamemode voor Call of Duty Vanguard. Er worden een hoop onderdelen van de gamemode aangekondigd, waaronder oude en nieuwe elementen.

Grote plannen voor de verhaallijn

Het lijkt er op dat er grote plannen zijn voor de verhaallijn van Call of Duty Zombies. Hoewel de gamemode wel al te spelen zal zijn bij de release, zal de verhaallijn pas na 2 december onderdeel worden van de modus. Wel wordt er gezegd dat er op 2 december veel nieuwe content naar de Zombies mode van Call of Duty Vanguard zal gaan komen, waaronder wapens en nieuwe challenges.
Wanneer de verhaallijn dan precies beschikbaar wordt gemaakt is niet bekend. Treyarch doet er nogal mysterieus over. In de blogpost schrijft het bedrijf dat de verhaallijn begint, wanneer er een onverwachte bondgenoot bij komt. Wie dit is en wanneer dit gebeurt is dus nog onbekend.
Fans kijken erg uit naar de zombie mode van Call of Duty Vanguard. Er verschenen ook gameplay beelden van de gamemode al online. Deze beelden zijn alleen erg snel offline gehaald door Activision.