Dit is er nu al aan Call of Duty Vanguard veranderd

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 16:30
vanguard reveal 06 minf1629369932
Sledgehammer Games heeft veel geleerd van de beta test voor Call of Duty Vanguard. Allerlei aanpassingen zijn nu al gemaakt om spelers blij te maken bij de officiële release.
Op de website van Sledgehammer laat de ontwikkelaar weten wat er allemaal is geleerd van de beta. Volgens de studio is het doel van de beta namelijk om de officiële game niet alleen zo soepel mogelijk te laten draaien, maar het ook iedereen naar zijn of haar zin te maken. “Om dit te voltooien hebben we grote veranderingen toegepast aan bijvoorbeeld animaties, audio en visuele details”. Ook zijn er nieuwe perks toegevoegd zoals Ninja, waarmee je voetstappen niet te horen zijn.
Een grote klacht die spelers hadden in Call of Duty Vanguard was, gek genoeg, de zon. Die straalde soms zo hard dat het net leek alsof je een flashbang voor je ogen zag ontploffen. Op de lijst met aanpassing staat dan ook dat de zon nu is generfed. Ze hebben in ieder geval genoeg humor bij Sledgehammer.
Verder zullen minder regendruppels op jouw beeldscherm verschijnen wanneer het regent. Ook zijn er aanpassingen geweest aan smoke grenades en muzzle flash, die nu minder desoriënterend zijn.

Audio aangepast in Call of Duty Vanguard

Ook de audio is flink aangepast in Call of Duty, zodat spelers makkelijker te horen zijn - tenzij een tegenstander de Ninja perk gebruikt natuurlijk. Er zal minder worden geroepen door de commentator en andere personages en schoten zullen nu niet zachter worden na het afschieten van een eerste schot. Na de beta waren er dan ook veel klachten over de audio.
Dat is bovendien niet alles dat door de ontwikkelaar is aangepast, de lijst gaat nog even door. Wil je weten wat Sledgehammer Games allemaal heeft veranderd aan Call of Duty Vanguard, dan kan je hier de volledige lijst met aanpassingen vinden.

Populair Nieuws