Zo ziet het tijdschema voor de Grand Prix van Nederland eruit dit weekend

News
vrijdag, 02 september 2022 om 10:30
f1 gp zandvoort 2021f1660809842
Zandvoort zal weer oranje kleuren aankomend weekend, want het is weer tijd voor de Grand Prix van Nederland. Check snel het tijdschema, zodat je precies weet wanneer je moet inschakelen!
Het feestje voor Max Verstappen kan gewoon worden voortgezet na de zomerstop. Tijdens de Grand Prix van België was de Nederlander namelijk extreem dominant en geen enkele coureur kon ook maar bij hem in de buurt komen - ondanks dat hij de race moest starten vanaf P14.
Dat is goed nieuws voor de Nederlandse fans die aankomend weekend afreizen naar Zandvoort. Hoewel het circuit in theorie de auto van Ferrari beter ligt, lijkt Red Bull Racing nu iets meer snelheid in handen te hebben en Verstappen zit in de vorm van zijn leven. De kans is dus zeker aanwezig dat de Red Bull Racing-coureur twee jaar op rij de Grand Prix van Nederland kan winnen.
Als je geen kaartjes hebt voor de race op Zandvoort, dan kan je gelukkig ook vanuit huis alles live volgen. Let alleen wel op, want het tijdschema ziet er wel iets anders uit dan in België. Dit is wanneer alle sessies gehouden zullen worden.

Viaplay pakt uit voor Grand Prix van Nederland

Naast het feit dat je alle sessies van de Grand Prix van Nederland live kan volgen, kan je ook een beetje de sfeer op Zandvoort mee krijgen. Viaplay pakt namelijk groots uit voor de race in eigen land.
In totaal zal er een tiendaagse zijn, waarbij er maar liefst 37 uur aan Formule 1-content wordt uitgezonden op de streamingdienst. Een groot gedeelte daarvan zal bestaan uit de dagelijkse talkshow genaamd Zandvoort Shakedown, die vanaf maandag 29 augustus te zien is.

Populair Nieuws