Zo wordt de 25ste verjaardag van Pokémon gevierd!

News
maandag, 10 januari 2022 om 15:00
schoenf1641815110
Om de 25ste verjaardag van Pokémon te vieren heeft Converse allerlei leuke kleding uitgebracht waarop Pokémon te zien is. Er zijn allerlei producten beschikbaar, van de bekende All-Stars schoenen tot aan hoodies.
Een aantal van de Pokémon producten die op Converse.com staan zijn helaas al uitverkocht, maar er is nog het één en ander beschikbaar. Vooral veel producten van de schoenen-collectie zijn nog verkrijgbaar, waar Converse natuurlijk echt om bekendstaat. Deze collectie bestaat nu uit zes verschillende soorten schoenen, allemaal met een printje dat te maken heeft met Pokémon. De prijzen verschillen van 40 tot 75 dollar en zijn gemaakt voor volwassenen en juist de jongste Pokémon-fans onder ons.
Zo heb je bijvoorbeeld witte schoenen met een gekleurde pokeball erop, de rest van de ruimte is opgevuld met zwart-witte Pokémons. Dan is er een zwart paar schoenen waarop vier pokémons in kleur zijn afgebeeld en aan de andere kant zien we de pokémon Meowth. Dezelfde schoen is ook beschikbaar in een uitvoering speciaal voor kinderen. Tot slot zijn er twee schoenen voor babyvoetjes. Eén van die twee is geel en ziet eruit als Pikachu, terwijl de ander roze is en eruit ziet als Jigglypuff.

Wat is er allemaal beschikbaar naast schoenen?

Tot slot zijn er nog een paar T-shirts, hoodies, een rugzak en een pet te vinden in het Pokémon theme. De hele collectie kan je hier vinden, maar wees er dus wel snel bij, want de voorraad vliegt eruit. Zo vreemd is dat ook niet, want Pokémon is een enorm populaire franchise en is zelfs groter dan merken als Marvel en Star Wars.
Naast de collectie van Converse wordt het 25ste jubileum van Pokémon ook op andere manier gevierd. Zo is er een speciaal album uitgebracht, vol met nummers die gaan over Pokémon. En natuurlijk kunnen spelers ook lekker aan de slag, want recent zijn nog Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uitgebracht en staat Pokémon Legends: Arceus op het punt om gelanceerd te worden.