Problemen PS5 voorraad opgelost!

News
donderdag, 08 december 2022 om 11:30
playstation 5 thumbf1624433855
Goed nieuws voor wie twee jaar na lancering nog altijd geen PS5 heeft kunnen bemachtigen. Volgens PlayStation-baas Jim Ryan zijn de problemen rondom de voorraad opgelost. De voorraad zou met de feestdagen en in 2023 bij moeten trekken.
Hoewel de PS5 al geruime tijd op de markt is, kampt Sony al minstens even lang met leveringsproblemen. Dat komt deels door het chiptekort, maar de pandemie en vervolgens de oorlog hebben de leveringsketen ook op andere manieren verstoord. Daar komt nu een einde aan, volgens Jim Ryan.
Tijdens de PlayStation Partner Awards in Azië liet Ryan weten dat de problemen met de PS5 levering voor de lange termijn zijn opgelost. Hij belooft rond de feestdagen en in 2023 klanten kunnen voorzien van een PlayStation 5. Over de wereldwijde voorraad heeft Ryan het niet.
Maar dat is ook wel logisch op een Aziatisch evenement. Als het klopt dat de problemen zijn opgelost lijkt er weinig reden om aan te nemen dat dat niet wereldwijd zou gelden. Sony heeft ook al eerder beloofd dat de voorraad zou verbeteren zonder dat het bedrijf het over een specifiek werelddeel had.

Ook nieuw PS5 model in 2023?

Het wordt mogelijk een interessant jaar voor de PS5. Het is natuurlijk goed nieuws dat de console een stuk beter verkrijgbaar wordt, maar mogelijk zal er ook een nieuwe console op de markt komen. Er zijn al een tijdje geruchten van een nieuw PS5-model met een verwijderbare disc drive.

Populair Nieuws

Laatste Reacties