Zo scoor je Switch games voor een peuleschil

News
dinsdag, 31 oktober 2023 om 8:30
fire emblem warrirosf1654268108
Heb je recent een Switch op de kop getikt? Dan is dit een hele mooie manier om voor een habbekrats een paar mooie Switch games te scoren.
Nedgame biedt een paar mooie Switch games met korting aan, zo goedkoop dat je mond nog net niet van verbazing open valt. En het zijn nog leuke games ook.

Fire Emblem Warriors

Voor 12 euro scoor je Fire Emblem Warriors, een actievolle game waar je wel flink wat uren zoet mee bent. Nedgame geeft zelf de volgende omschrijving van deze game:

‘Neem het op tegen een vijandelijke overmacht en bloeddorstige monsters met Marth, Xander, Corrin en andere helden uit Fire Emblem, die spectaculaire moves in de stijl van Dynasty Warriors laten zien.

Sushi Striker The Way of Sushido

Voor nog minder geld, haal je Sushi Striker The Way of Sushido in huis. Deze game kost nog minder dan een maaltijd. Je betaalt namelijk maar vijf euro! Heb je er altijd al van gedroomd om met eten te gooien? Dan is dit je game. Het is een vermakelijk spelletje voor jong en oud. Want de leeftijd begint al vanaf 7 jaar om dit te mogen spelen.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Als je iets meer te besteden hebt, kun je Xenoblade Chronicles Definitive Edition kopen. Ook een game waar je tientallen uren zoet mee bent en ideaal voor RPG-liefhebbers. Wij beoordeelden de game met een 8,5 in onze review en schreven er onder andere dit over:

Hoewel de game niet perfect is dankzij een aantal haken en ogen, is de schaduw die dit oplevert vrij klein voor een anderzijds fantastische titel. Wie op zoek is naar een nieuwe JRPG mag deze game dan ook zeker niet missen. Fans van het origineel kunnen daarentegen opnieuw verliefd worden op deze titel en nog meer houden van Shulk en zijn vrienden in een nieuw avontuur.

Nog meer Switch games met korting bij Nedgame!

Het blijft niet bij deze games: Nedgame heeft nog veel meer kortingen op Switch games en accessoires. Een uitgebreid overzicht kun je hier vinden. Naast de bovenstaande games kun je ook toppers als Bravely Default II en Persona 5 Royal voor een zacht prijsje in huis halen.