Zo maak je gamen op de Switch nog aantrekkelijker

News
zaterdag, 09 maart 2024 om 11:00
nitro deckf1709911716
Niet iedereen vindt de Joy-cons van de Switch lekker in de hand liggen. Speciaal voor die mensen is er een mooie oplossing. Zij kunnen gebruik maken van de Nitro Deck Standard Edition.
De Nitro Deck Standard Edition is op de markt gebracht door het bedrijf CRKD. Het is een apparaat waar je het scherm van de Switch in bevestigt, dus zonder Joy-cons. Vervolgens gaat er een heel deck omheen, waardoor je kunt gamen op een manier waarop de Switch aantrekkelijk in de hand ligt.
De Nitro Deck laat zich door het volgende kenmerken:
  • Ergonomisch ontwerp (gebouwd voor comfort)
  • Geen billet drift (Hall-effect billets)
  • Lage latency (directe verbinding via USB-C)
  • Verwisselbare duimgreepuiteinden
  • Herbruikbare retourknoppen (speel het op jouw manier)
Het zorgt er bovenal voor dat de knoppen groter zijn en alles comfortabeler in de hand ligt. Daarbij is het niet duur om zo’n Deck te kopen. Je betaalt normaal gesproken zeven tientjes en nu is het apparaat in de aanbieding voor 59,90 euro.

Voor onderweg of thuis?

De vraag is wel in hoeverre de Deck aantrekkelijk is om mee te nemen voor onderweg, gezien het scherm van de Switch uitsteekt en dus niet in een standaard opberghoes van de Switch past. Of is het apparaat bedoeld voor thuisgebruik voor als iemand anders op dat moment de tv wil gebruiken?
Dat laten we aan jullie. Je bent nu in ieder geval op de hoogte gebracht en weet dat dit bestaat. Want zeg eens eerlijk: wist jij dit?
Laat het ons gerust weten in de comments.

Leuke Nintendo Switch game in de aanbieding

Wist je dat een geliefde Switch game nu trouwens met korting aangeschaft kan worden? Het gaat om Mario vs. Donkey, een game die al eerder uitgebracht is, maar nu co-op ondersteuning aanbiedt. Je leest er alles over in onze Mario vs. Donkey recensie.