Leuke, nieuwe en geliefde Switch game nu te koop voor niet al te veel geld

News
woensdag, 06 maart 2024 om 14:00
mario vs donkey kongf1709719779
Het is nog niet zo lang geleden dat Mario vs. Donkey Kong uitkwam op de Switch. Een game met de besnorde loodgieter en de beroemde aap. Dit is hoe je de game voor niet al te veel geld in huis kunt halen.
Een leuke game kost al gauw flink wat geld. Dan hebben we het uiteraard niet over indies of downloadbare titels in digitale stores, want daar zitten genoeg leuke games bij voor een zacht prijsje. We hebben het hier over fysieke triple A titels. De afgelopen tijd zijn er al flinke prijsstijgingen geweest van games voor de PlayStation 5 en Xbox Series S/X. Gelukkig doet Nintendo daar nog niet echt aan mee.

Prima deal

Maar het is wel zo dat je toch ook al voor een nieuwe Mario game bijvoorbeeld vijf of zes tientjes kwijt bent. Voor de nieuwe titel, Mario vs. Donkey, betaal je normaal gesproken 45 euro. Maar bij MediaMarkt kun je deze game die pas net uit is voor 5 euro minder op de kop tikken. De game kun je bovendien co-op spelen. Dus doe dit samen met je lover en je betaalt beide iets meer dan twee tientjes. Prima, deal toch?

Samenwerken in toffe Nintendo game

De game zag op 16 februari vorige maand het levenslicht. Het spel verscheen eerder al op de Gameboy Advance, maar is nu helemaal in een nieuw jasje uitgebracht. En daar hoort dus ook een co-op functie bij. Spelers kunnen als Mario en Toad samenwerken.
Volgens onze Simon is het speelplezier in de game van een ‘hoog niveau’. Zo schreef hij in zijn recensie onder meer het volgende:
‘Waar het spel initieel makkelijk begint en in de eerste velden nog overzichtelijk zijn omdat ze een scherm beslaan, worden de obstakels en omgeving geleidelijk aan steeds moeilijker en onoverzichtelijk doordat ze meer schermen beslaan. Hierdoor word je gedwongen om goed na te denken over de gevolgen van wat je doet.’
Wie nog twijfelt, kan eerst een demo in de eShop proberen. Leden van MediaMarkt betalen overigens geen verzendkosten.