Zo kijk je vandaag live naar de WK finale: Frankrijk - Argentinië

News
zondag, 18 december 2022 om 9:30
pexels pixabay 47730f1649691981
Er zijn nog meer twee landen over in het WK voetbal en die nemen het vandaag tegen elkaar op. Het is straks tijd voor Frankrijk - Argentinië, ofewel Mbappé versus Messi. Wie sleept de titel in de wacht? Dit is hoe je live naar de wedstrijd kijkt!

Zo kijk je live naar Frankrijk - Argentinië

Er zijn meerdere manieren om het WK te volgen. Voor de meesten is de makkelijkste manier om naar de tv te kijken. De NOS heeft de uitzendrechten van het voetbaltoernooi, wat inhoudt dat je via NPO 1 (Nederland 1) en NPO 3 (Nederland 3) live alle wedstrijden kunt volgen. De meeste wedstrijden zullen te zien zijn op NPO 1. Ook kun je de wedstrijd volgen via de NOS-website of app via een smartphone, tablet of laptop.
Helaas is Nederland er niet bij, nadat Nederland eruit vloog na de penalty's tegen Argentinië.
Maar Franrijk dus wel. De wedstrijd wordt vandaag om vier uur 's middags gespeeld. Is het Messi die wint zoals veel mensen denken of weet Frankrijk toch een kans te maken? Zowel Messie als Mbappé zijn in ieder geval in vorm!

Overal WK volgen via VPN

Ben je even niet in Nederland, maar bijvoorbeeld op vakantie? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon het WK op afstand volgen. Dit is hoe je dat kan doen!
Voorspel de uitslag van de wedstrijd. Wat denk jij dat de uitslag wordt van deze wedstrijd? Laat het ons hieronder weten in de comments.
Dit artikel is in samenwerking met VPN Nederland.