Zo kun je Roma Feyenoord kijken in de Conference League finale

News
woensdag, 25 mei 2022 om 17:15
feyenoordf1651133753
Woensdagavond is het dan eindelijk zover en mag Feyenoord het opnemen tegen AS Roma in de Conference League finale. Zoals altijd zijn er weer verschillende plekken om de finale in Tirana te bewonderen. Roma Feyenoord kijken doe je dan ook met behulp van deze handige gids!
Feyenoord heeft het tegen Marseille voor elkaar gebokst om in de Conference League finale te verschijnen. Woensdagavond om 21.00 uur mag de club uit Rotterdam aantreden tegen het AS Roma van legendarische coach José Mourinho. Natuurlijk wil je Roma Feyenoord kijken om te zien of er eindelijk weer eens wat Nederlands succes is in een Europese competitie. Feyenoord heeft zichzelf in ieder geval al in de best mogelijke positie gekregen en moet nu de winst over de streep zien te trekken in de Albanese hoofdstad Tirana.

Roma Feyenoord kijken doe je zo!

Hoewel heel voetbalminnend Nederland bijna bezwijkt onder de cupkoorts zijn er maar een beperkt aantal plekken waar de Conference League finale te zien is. De eerste manier is wel gelijk de makkelijkste, want Veronica zendt, zoals altijd, de Europese finale uit. De uitzending van Veronica begint woensdagavond wel wat eerder, om 19.30 gaat de studio live en kun je, als je een tv-abonnement hebt, gratis Roma Feyenoord kijken. Via streamingdienst NL Ziet kan je zelfs zonder reclame kijken naar de uitzending van Veronica.
Mocht je geen zin hebben om via Veronica te kijken naar de Conference League finale, dan is er gelukkig nog een alternatief. ESPN zendt de wedstrijd namelijk ook gewoon uit, maar hier komen wel extra abonnementskosten bij kijken. Om 21.00 uur kan je hier de finale streamen en Roma Feyenoord kijken, maar als je ook nog behoefte hebt aan een voorbeschouwing kan je eerder inhaken bij Studio Europa om 20.00. ESPN kan je eventueel ook nog kijken via je TV, ESPN 1 is de zender die je daarvoor moet hebben.

Populair Nieuws