Zo kun je nog altijd gratis naar Netflix films en series kijken

News
dinsdag, 16 april 2024 om 7:00
netflixf1671701243
Het zal niemand ontgaan zijn in deze industrie, maar sinds dit jaar kun je niet zomaar meer meeliften op iemands Netflix account. Het delen van accounts is aangepakt en toch delen we vandaag een trucje met je.
Keek jij altijd naar Netflix films en tv-series op het account van iemand anders? En betaalde je daar niets voor of maar een paar euro? Dan was je wellicht goed zuur toen Netflix met de nieuwe regels kwam.
Netflix gebruikt nu IP-adressen en ID’s op apparaten om de activiteit van gebruiker te achterhalen.
CHiQ U50H7C - Smart TV 50 Inch - 4K UHD - 50 Inch (126cm) - Android TV - Google Assistant - Netflix Image
CHiQ U50H7C - Smart TV 50 Inch - 4K UHD - 50 Inch (126cm) - Android TV - Google Assistant - Netflix
EUR329.99
Op voorraad
Koop op bol.

Nieuwe Netflix maatregel

Mensen mogen dus niet meer zomaar meeliften op een account van een ander, maar moeten daar extra voor betalen. Sinds de nieuwe Netflix regel is er wel een milde maatregel: het kost nu 3,99 euro per extra lid.
Iedereen die meelifte op het account van een bekende, werd sinds de doorvoering vanzelf uitgelogd, wat natuurlijk niet zo leuk was.
En toch zijn er mazen in de wet. Onlangs kwam ook naar buiten dat 1 op de 3 huishoudens in Nederland moeite heeft om rond te komen. Dus voor diegenen die krap bij kas zitten en af en toe eens een leuke film of serie willen zien, volgt hier nu een tip om gratis Netflix te kunnen gebruiken.

Zo kijk je alsnog gratis naar Netflix

Als jij op een account van een ander inlogt, kun je een code laten versturen van de hoofdgebruiker. Dit kan via de e-mail of via sms. Er is tien minuten de tijd om deze code vervolgens op Netflix in te voeren. Als deze code juist is, kun je gewoon kijken op een ander account zonder dat je dit geldt. Deze maatregel duurt twee weken.
Daarna word je vanzelf weer uitgelogd en begint het opnieuw. Je kan onbeperpt deze truc doorvoeren. Dus als jij elke twee weken een code aanvraagt bij de hoofdgebruiker en deze invoert, kun jij het hele jaar door Netflix gratis blijven kijken.
Is Netflix hier blij mee? Nee, uiteraard niet, die willen zoveel mogelijke legale kijker (meld je hier aan).
Maar het kan dus wél.
Wist je dat Netflix waarschijnlijk dit jaar een prijsverhoging krijgt?